Η στιγμή της «Χρυσής τηλεόρασης» στο «Καλό μεσημεράκι» έφτασε και ο Νίκος Μουτσινάς σχολίαζε με τους συνεργάτες του τα όσα προβλήθηκαν χθες στα reality και shows της τηλεόρασης.

Ο παρουσιαστής πρόβαλε ένα απόσπασμα από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef και δεν έκρυψε την ενόχληση του για τους παίκτες που κάνουν συνεχείς αναφορές στα παντελόνια που φορούν.

«Με τα παντελόνια θα κάνω εμετό στο τέλος. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω και γιατί ο Κρητικός έκανε ξανά παρέα με τον Ιωάννη. Πότε ενώθηκε η κλίκα; Προχθές έσπασε. Στο MasterChef έχουν πάθει μια τρέλα και στο Survivor κάπως το αναφέρουν το παντελόνατος, τι βλακεία είναι αυτή; Αυτό δεν έχει πεθάνει με την εποχή του; Ξαναέφεραν στη μόδα το παντελόνατος; Ξεκολλήστε λίγο παιδιά, βάλτε κι ένα μαγιό για να είστε άντρες, δεν χρειάζεται παντελόνι», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Για τον Ιωάννη και την καμένη κροκέτα που προσπάθησε να κρύψει από τους κριτές, ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε στην συνέχεια: «Ο Ιωάννης που είπε ψέματα δεν έφυγε; Δεν έπρεπε να φύγει κανονικά; Άμα ήταν παντελονάτος… Ο παντελονάτος παίρνει και την ευθύνη. Θα έλεγε “συγγνώμη Πάνο, Κοντιζά, Λεώ, φεύγω”».