Στο χθεσινό επεισόδιο του «Ήλιος» είδαμε πως: Ο Χρήστος και η Αθηνά προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Μάρκου. Ο Μάνος εξακολουθεί να κρατάει τη Νέλλη, η οποία φοβάται πως δεν θα βγει ζωντανή από τα χέρια του. Ο Ντίνος και η Λένα, όμως, είναι πολύ κοντά στα ίχνη της.

Ο Δήμος με την Σοφία νιώθουν παγιδευμένοι, διαπιστώνοντας πως ο δικηγόρος αγόρασε το μαγαζί τους για να το χρησιμοποιεί ως αποθήκη για τις παράνομες δουλειές του, ενώ η κατάσταση χειροτερεύει, όταν η Σοφία βρίσκει μέσα στα μπαρ νεκρό έναν υπάλληλό τους. Ο Φίλιππος έρχεται όλο και πιο κοντά με τη Διώνη, ωστόσο η Διώνη, επιμένει να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή.

Η Αλεξάνδρα γνωρίζει την Διώνη ως οικονομική σύμβουλο της εταιρίας του Φίλιππου και ταράζεται καθώς αντιλαμβάνεται πως η συνεργάτιδα του γιου της, σχετίζεται με κάποιον τρόπο, με τον μεγαλύτερο εχθρό της.

Τι θα δούμε όμως απόψε στην σειρά του Ant1, «Ήλιος» στις 20.00;

Ο Κωνσταντίνος κατηγορείται για φόνο μέσα στη φυλακή και όλοι, που πιστεύουν στην αθωότητά του και γνωρίζουν ότι η κατηγορία είναι στημένη, παλεύουν να αποδείξουν την αλήθεια.

Η Λήδα κι ο Άγγελος έρχονται όλο και πιο κοντά κι ο Αντώνης με τον Πέτρο την ενθαρρύνουν να φτιάξει ξανά τη ζωή της. Ο Δήμος με την Σοφία βρίσκονται σε αδιέξοδο, κάτω από τις απειλές του Δικηγόρου. Η
Διώνη και ο Φίλιππος είναι αναστατωμένοι μετά τη συνάντηση που είχε η Διώνη με την Αλεξάνδρα.

Χωρίς να γνωρίζει αν σχετίζονται τα δύο γεγονότα, η Διώνη πέφτει από τα σύννεφα όταν ενημερώνεται για τη μεταφορά της σε άλλη θέση της εταιρείας, αυτή τη φορά στο εξωτερικό.