Πλάνα από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor προβλήθηκαν στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ και ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε τα όσα είδε.

Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του τόσο για τον Δημήτρη Μακρόπουλο όσο και για την Άννα Μαρία Βέλλη η οποία έκρυψε το μπαλάκι της αντίπαλης ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ένα από τα βίντεο που έπαιξαν στον αέρα της εκπομπής ήταν αυτό με την Άννα Μαρία Βέλλη που πήρε το μπαλάκι της κόκκινης ομάδας την ώρα του αγώνα, ενώ ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Μακρόπουλο που έχει σπάσει τα νεύρα των τηλεθεατών με το «δεν μπορεί».

«Ντροπή! Χθες ήταν αυτός ο Μακρόπουλος, δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά μου έσπασε τα νεύρα με το “δεν μπορεί”. Σταμάτα Χριστιανέ μου να γίνει ένα παιχνίδι… Και τελικά μπόρεσαν, όπως είδαμε. Και αυτή έκρυψε τις μπάλες;», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς πρόσθεσε επίσης: «Παρακολουθούμε ακριβώς τι μπορεί να συμβεί όταν η υπεροψία πάθει τρέλα και η αλαζονεία, αυτό παρακολουθούμε με τους μπλε. Αν γυρίσουμε τα επεισόδια πίσω που κατέβαιναν πολύ χαλαροί για να παίξουν, από τη στιγμή που άρχισαν να χάνουν έχουν πάθει τρέλα».