Ένοχα μυστικά, ανάγκη για εκδίκηση, έρωτας. Οι ήρωες της «Αγγελικής», της δραματικής σειράς του Αlpha, έρχονται αντιμέτωποι με διλήμματα, με αποκαλύψεις που ανατρέπουν τις ζωές τους, με δύσκολες  αποφάσεις.

Όμως, στη σειρά έρχονται και νέα πρόσωπα τα οποία με τον δικό τους τρόπο πρόκειται να ανατρέψουν τις ευαίσθητες ισορροπίες στην οικογένεια των Αργυρών και να ξαναφέρουν στο επίκεντρο ζητήματα που είχαν κρυφτεί κάτω από το χαλί. Ένα από αυτά τα πρόσωπα είναι και ο Νίκος Ψαρράς, ο οποίος μπαίνει στην «Αγγελική» τη δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου ως Ανδρέας Δημητρίου.

Ποιος είναι ο Ανδρέας Δημητρίου

Ο ηθοποιός, λοιπόν, πρόκειται να υποδυθεί τον Ανδρέα Δημητρίου, το αφεντικό της Σοφίας (Δήμητρας Σιγάλα) στην καινούρια της δουλειά. Ευγενικός και επαγγελματικά χορτάτος  άνθρωπος. Είναι ελεύθερος, δεν παντρεύτηκε ποτέ, παρόλο που ήθελε. Έχει πληγωθεί από μια μεγάλη του σχέση στο παρελθόν επειδή αυτός ήταν έτοιμος να κάνουν το επόμενο βήμα και να προσπαθήσουν για παιδί αλλά εκείνη δεν ήταν έτοιμη. Συμβιβάστηκε επειδή την αγαπούσε και δεν ήθελε να τη χάσει, αλλά τελικά  τον παράτησε.

Ένα χρόνο μετά έμαθε ότι η ίδια γυναίκα είναι με κάποιον άλλον και περιμένουν παιδί. Πληγώθηκε αρκετά και από τότε αφοσιώθηκε στη δουλειά χωρίς να ανοίγεται σε πολλούς για τα προσωπικά του. Η Σοφία θα γίνει ο λόγος που ο Αντρέας θα αρχίσει να ανοίγεται περισσότερο αλλά χωρίς να τολμάει να κάνει κάτι επειδή ξέρει ότι είναι παντρεμένη…

*Η φωτογραφία του Νίκου Ψαρρά είναι της Ελίνας Γιουνανλή