Συμβούλιο αποχώρησης είχαν στο χθεσινό επεισόδιο στο Survivor, όπου ο Γιώργος Λιανός επεφύλαξε μια έκπληξη για την ομάδα των Διάσημων και δη για τους τρεις υποψήφιους καθώς ανακοίνωσε πως αυτή την εβδομάδα δεν θα αποχωρήσει κανείς. Ωστόσο, στο συμβούλιο υπήρξε και μία δύσκολη στιγμή με την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, η οποία δεν αισθάνθηκε καλά, «παγώνοντας» συμπαίκτες και αντιπάλους.

Τη στιγμή που ο παρουσιαστής μαζί με τους παίκτες συζητούσαν τα τεκταινόμενα, η Μαριπόζα άρχισε να ανασαίνει βαριά, να τη λούζει κρύος ιδρώτας, να αλλάζει χρώμα ενώ έμοιαζε σα να χάνει επαφή με όσα γίνονταν γύρω της. Οι συμπαίκτες της έντρομοι έτρεξαν να της δώσουν βοήθεια και να της κάνουν αέρα για να μην σωριαστεί στο πάτωμα ενώ οι Διάσημοι είχαν μείνει αποσβολωμένοι και φανερά σοκαρισμένοι.

Ευτυχώς, σύντομα η νεαρή παίκτρια των Μαχητών αισθάνθηκε καλά και προχώρησε η διαδικασία του συμβουλίου. Στο μεταξύ η Κάτια Ταραμπάνκο πήγε και πάλι στο νοσοκομείο καθώς δεν φαίνεται να έχει ξεπεράσει το πρόσφατο πρόβλημα υγείας.

Δείτε το σκηνικό που “πάγωσε” τους πάντες στο παρακάτω βίντεο μετά το 4ο λεπτό: