Σε δύο ομάδες έχουν χωριστεί οι Διάσημοι του Survivor με την υποψηφιότητα του Γιώργου Κοψιδά να έχει δημιουργήσει πόλωση.

Στο χθεσινό επεισόδιο υπήρξε καβγάς ανάμεσα στην Κάτια Ταραμπάνκο και την Ελευθερία Ελευθερίου, καθώς ο Πάνος Καλλίδης, που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, είπε στους παίκτες ότι βρήκε την Κάτια να τρώει κρυφά το βράδυ ρύζι.

«Κάτια βρίσκεις πράγματα και τρως και δεν τα μοιράζεσαι. Για το ρύζι που ξύπνησε και σε βρήκε βράδυ και έτρωγες. Άσε μας σε παρακαλώ. Απειροελάχιστο ο ένας, απειροελάχιστο ο άλλος ολόκληρο κασεδάκι. Μας δουλεύετε; Αγάπη μου το ομαδικό ξεκινά από την καλύβα κι όχι από τα αγωνίσματα. Σε έχω δει να σπας μόνη σου καρύδα και να την τρως στην παραλία. Κάποιοι εδώ μέσα δεν λειτουργούν ομαδικά. Εμείς μοιραζόμαστε και τον τελευταίο κόκκο ρύζι…» είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Ξεκινάει και από τα αγωνίσματα όταν πρέπει να τρέχουμε δυνατά. Μοιράζομαι ότι μπορώ. Τρέχω σαν μ@@ας για να κερδίζουμε αγωνίσματα» της απάντησε η Κάτια.

«Έλα ρε εμείς δεν τρέχουμε;» είπε η Ελευθερία.

«Δεν ξέρω Ελευθερία, τρέχεις;» είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Η παίκτρια έγινε έξαλλη. «Τρέχω κοπέλα μου ναι. Το ότι δεν έχω φέρει έναν στόχο δεν σημαίνει ότι είμαι άχρηστη. Άχρηστη με είπες. Πήγες και με έδωσες. Έφυγε η Αγγελική που έχει προσφέρει πολλά πράγματα και ξέρεις τι έχει προσφέρει. Μην μου λες ότι λειτουργείς ομαδικά αλλά ατομικά».

Δείτε το βίντεο: