Οι τρεις φιναλίστ, Ανδρέας, Παρασκευή και Ηρακλής βρέθηκαν στο πλατό του GNTM 3 ώστε να μάθουν τις βαθμολογίες για τις δοκιμασίες του τελικού. Η μάχη όπως φαίνεται θα κριθεί στον πόντο καθώς την τελική απόφαση για το ποιος θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του φετινού GNTM θα την πάρει το τηλεοπτικό κοινό.

Κατά την πρώτη φωτογράφηση, τα τρία νεαρά μοντέλα περπάτησαν στο «Κόκκινο Χαλί».

Οι κριτές βαθμολόγησαν το πρώτο σκέλος της δοκιμασίας και το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε ως εξής:

Ο Ανδρέας έφτασε τους 37 βαθμούς για την πρώτη φωτογραφία, αυτή στο «Κόκκινο Χαλί».

Για την ίδια φωτογράφηση, η μοναδική γυναίκα του τελικού, η Παρασκευή, συγκέντρωσε 38 βαθμούς.

Στο «Κόκκινο Χαλί» περπάτησε και ο Ηρακλής ο οποίος με τις πόζες του στον φωτογραφικό φακό μάζεψε 39 βαθμούς.

Στην συνέχεια η Βίκυ Καγιά ενημέρωσε τους Ανδρέα, Παρασκευή και Ηρακλή πως το μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο του τελικού έφτασε στο τέλος του και τους ενημέρωσε πως τις βαθμολογίες για τη δεύτερη φωτογράφηση, αυτή του πάρτι, θα τις μάθουν σε live μετάδοση.

Ο φόβος του κορονοϊού κράτησε εκτός τελικού τον Άγγελο Μπράτη

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Άγγελος Μπράτης απουσίαζε τόσο από τον ημιτελικό του GNTM 3 όσο και από τον τελικό.

Ο κριτής, και κατά τον χθεσινό ημιτελικό όσο και στις δοκιμασίες του τελικού έδινε τις βαθμολογίες του μέσω Skype.

Ο ίδιος όμως ο Άγγελος Μπράτης θέλησε να δώσει τις εξηγήσεις του στους φιναλίστ του GNTM 3 και να τους ενημερώσει γιατί απουσίαζε από το πλατό σε μια τόσο σημαντική, για εκείνους, στιγμή όπως είναι ο τελικός.

Ο λόγος λοιπόν είναι ο κορονοϊός. Ο κριτής σύμφωνα με τα όσα ανέφερε είχε βρεθεί στον ίδιο χώρο με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού και αν και τα τεστ του βγήκαν αρνητικά, τέθηκε σε αυτοαπομόνωση προληπτικά.

«Σας οφείλω μια εξήγηση γιατί δεν είμαι. Κάποια στιγμή με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι είχα βρεθεί στον ίδιο χώρο με επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19. Έβγαλα τον εαυτό μου σε απομόνωση. Όλα τα τεστ μου είναι αρνητικά. Όμως θεώρησα ότι δεν μπορώ να υποβάλλω κανέναν σε αυτή τη δοκιμασία γιατί μπορεί να φοβάται» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Άγγελος Μπράτης.

Η Βίκυ Καγιά ωστόσο ενημέρωσε πως η καραντίνα του Άγγελου Μπράτη τελειώνει και θα βρίσκεται στο πλατό στο live κομμάτι του τελικού του GNTM.