Για τη μελλοντική συνεργασία της στο θέατρο με τον Γιώργο Κιμούλη αλλά και το τηλεοπτικό της μέλλον μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια στο περιοδικό «Hello».

«Είναι αλήθεια και ανυπομονώ για τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη. Για μένα αυτή θα είναι μια πολύ σημαντική στιγμή στο θέατρο διότι θα συνεργαστώ με έναν άνθρωπο που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο. Έχει κερδίσει επάξια το σεβασμό όλων, συναδέλφων και κοινού, με το ταλέντο και τις δυνατότητές του. Το ωραίο, όμως, με αυτόν τον άνθρωπο είναι ότι δεν επαναπαύεται μόνο στο πλούσιο ταλέντο του, αλλά ενημερώνεται συνεχώς και βαδίζει παράλληλα με την εποχή μας. Είναι πολύ σημαντικό να μην μένει κάποιο μόνο σε αυτά που ήξερε. Αλλά να μπορεί να εγκαταλείπει πολλές συνήθειες του παρελθόντος, ακόμα κι αν αυτό έχει κάποιο προσωπικό κόστος, για να συμβαδίσει με την εποχή του. Και στο τέλος να βρίσκει τον τρόπο να δημιουργεί, σε μια περίοδο γενικότερης ισοπέδωσης. Είμαι σίγουρη ότι έχω να κερδίσω πολλά από αυτή τη συνεργασία», είπε η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά στην έντονη φημολογία για το τι πρόκειται να κάνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η ίδια απαντάει:

«Ακούγονται πολλά πάντα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι τον επόμενο χειμώνα θα κάνω ένα ακόμη σόου στο Mega. Δύσκολα μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε καθημερινή εκπομπή, γιατί ξέρω τι άνθρωπος είμαι πια. Παρόλο που φαίνομαι καλόβολη, δεν είμαι. Το καθημερινό είναι μια δέσμευση. Μου προκαλεί τρόμο. Δε ξέρω αν θέλω κάτι τέτοιο. Από την άλλη, δεν θέλω να φανώ απόλυτη. Αν υπάρξει κάτι διαφορετικό από τις εκπομπές που υπάρχουν τώρα, θα το συζητήσω. Δεν είμαι διατεθειμένη να κάνω μια από τα ίδια».