Στη χθεσινή εκπομπή του Πρωινού ο Γιώργος Σουξές, ο Προύσαλης από τις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε ένα απίθανο σκηνικό σε πρεμιέρα του Εθνικού θεάτρου, όπου στο μπουφέ είχαν παρμεζάνα, το αγαπημένο του τυρί.

«Τρελαίνομαι για παρμεζάνα… Με κάλεσαν σε μια πρεμιέρα στο Εθνικό Θέατρο. Είχαν μπουφέ και στη γωνία είχε μια παρμεζάνα που έκοβες με ένα μικρό μαχαιράκι. Μου έλεγε η παρμεζάνα “Πάρε με! Πάρε με”! Απλώνω μια ωραία πετσετούλα και πήρα όλο το κομμάτι στο σπίτι. Με κοίταζε ο σερβιτόρος, τον κοίταζα κι εγώ», αποκάλυψε χθες ο ηθοποιός, σκορπίζοντας γέλιο στο πλατό.

Το πρωί της Τρίτης, ο ηθοποιός μαζί με την τηλεοπτική Ρίζω, την Ελένη Καρακάση επέστρεψαν στο Πρωινό για να παραλάβει ο Προύσαλης την παρμεζάνα που του είχε υποσχεθεί η Φαίη Σκορδά. Μάλιστα, κατά την είσοδό τους κι ενώ προκάλεσαν και τη σχετική αναστάτωση, ο «Νοματάρχης» αποκάλυψε πως στη σκηνή που μόλις γύρισαν για τη σειρά του ΑΝΤ1, έδωσαν με τη Ρίζω και το πρώτο φιλί.

Στη συνέχεια, στο πλατό μπήκαν και άλλοι ηθοποιοί από τη σειρά και συγκεκριμένα, ο Παπά-Γρηγόρης και ο Κυριάκος με τον τελευταίο να προσπαθεί να τους μαζέψει, μιας και είχαν γύρισμα.