Καλεσμένος στο πλατό του «Big Brother», το βράδυ της Παρασκευής, ήταν ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Ο παίκτη, ο οποίος αποχώρησε από το σπίτι στο περασμένο live, αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για την Σοφία Δανέζη.

Συγκεκριμένα, η πρώτη ζωντανή σύνδεση του πλατό με το σπίτι έγινε και στην συνέχεια ο «Big Brother» ζήτησε από την Σοφία Δανέζη, η οποία είναι μια εκ των πέντε υποψηφίων προς αποχώρηση, να πάει στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Ο Χάρης Βαρθακούρης ρώτησε την τραγουδίστρια αν της έχει λείψει ο Δημήτρης Κεχαγιάς και η Σοφία απάντησε πως: «Μου έλειψε πολύ ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Στεναχωρήθηκα που έφυγε. Ήταν άδικος ο τρόπος που έφυγε. Οι πρώτες τρεις μέρες ήταν λίγο δύσκολες. Μετά το χώνεψα. Ήταν δύσκολο, ειδικά με το Θέμη. Η κατάσταση με επηρέαζε. Τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα».

Τότε ο Χάρης Βαρθακούρης της έκανε την έκπληξη και της έδειξε στο πλάνο τον Δημήτρη Κεχαγιά και η τραγουδίστρια πραγματικά έλαμψε ενώ ένα τεράστιο χαμόγελο γέμισε το πρόσωπο της.

Στην συνέχεια ο Δημήτρης Κεχαγιάς έδωσε τις συμβουλές του στην καλή του φίλη και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θέλω να ανοίγω την τηλεόραση κα να βλέπω τη Σοφία που ξέρω. Να μη βλέπω τις ματάρες σου να κλαίνε. Όλοι αυτοί που αγαπούσαν και στήριζαν εμένα, στηρίζουν και αγαπάνε εσένα. Να συνεχίσεις όσο πιο ήρεμη και σωστά γίνεται».