Μια από τις ωραιότερες εικόνες της παρουσίασε η Χριστίνα Κεφαλά στο «My Style Rocks» το απόγευμα της Τετάρτης, ωστόσο οι συμπαίκτριες της αποφάσισαν να της «κόψουν» βαθμούς λόγω της συμπεριφοράς της.

Η παρουσιάστρια του διαγωνισμού μόδας του ΣΚΑΪ, Κατερίνα Στικούδη, παρατηρώντας τις βαθμολογίες θέλησε να μάθει περισσότερα για το σκεπτικό με το οποίο βαθμολόγησαν οι παίκτριες.

Πρώτα, το λόγο, έδωσε στην Έρη Λώλη η οποία σημείωσε μεταξύ άλλων: «Μου ερχόταν να βάλω 5 στη Χριστίνα αλλά δεν το έβαλα γιατί μας έχεις ταράξει αυτές τις μέρες και εμένα μου προκαλείς το ανάποδο. Δηλαδή θεωρώ ότι είναι η πιο ωραία εικόνα που έχεις φέρει στο παιχνίδι. Είσαι πιο ωραία από ποτέ αλλά με έχει κουράσει αυτές τις μέρες με την συμπεριφορά της».

«Δε νομίζω backstage να δημιουργώ κάποιο πρόβλημα» σχολίασε η Χριστίνα.

Την ίδια άποψη έδειξε να συμμερίζεται και η Μικαέλα Φωτιάδη. «Μου αρέσει η εικόνα σου. Λίγο τις τελευταίες μέρες δεν σε συμπαθώ και ιδιαίτερα κρίνω αντικειμενικά. Είναι πολύ καλή η προσπάθεια της» ανέφερε μεταξύ άλλων η παίκτρια.

«Το έχουμε πει εξ’ αρχής ότι είναι ένα παιχνίδι και δεν πρέπει να αδικούμε ο ένας τον άλλον» σχολίασε η Χριστίνα.

Έναν από τους χαμηλότερους βαθμούς έβαλε η Τζένη Γεωργιάδου η οποία βαθμολόγησε την συμπαίκτρια της με δυο για τους ίδιους λόγους.

Στην συνέχεια και ο Σπύρος Νικολαΐδης εξέφρασε την ίδια άποψη τονίζοντας πως έχει επηρεαστεί από τα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες.

«Με θέλατε μάλλον “το κοριτσάκι που δε μιλάει”» ανέφερε εκνευρισμένη η Χριστίνα Κεφαλά.