Στους επικριτές του απάντησε ο Τάκης Χατζής μέσα από την εκπομπή «Happy Day» του Alpha. Ο δημοσιογράφος επικρίθηκε έντονα για τις συνεντεύξεις τις οποίες κάνει στην εκπομπή «Direct» που παρουσιάζει καθώς κάποιες ερωτήσεις τις οποίες θέτει στους καλεσμένους θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν «άβολες», όπως έγινε πρόσφατα με την συνέντευξη του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

«Θέλω να διατυπώσω το εξής. Ένας δημοσιογράφος κάνει μια συνέντευξη. Η συνέντευξη μπορεί να γίνει με οποιονδήποτε. Εγώ απέναντί μου βλέπω έναν άνθρωπο, ο οποίος δρα ενεργεί μέσα στην κοινωνία.

Όταν παίρνεις μια συνέντευξη σαν επαγγελματίας δημοσιογράφος, σημασία έχει να τον ρωτήσεις πράγματα που και εσύ δεν ξέρεις και που θέλουν να ρωτήσουν και οι άλλοι. Δεν είναι θέμα αν αυτός δραστηριοποιείται στο τραγούδι, στη λογοτεχνία στην πολιτική.

Δεν είναι θέμα το αν δίνω απάντηση. Δεν απολογούμαι. Εγώ απλώς λέω τι σημαίνει ένας δημοσιογράφος που παίρνει μια συνέντευξη» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάκης Χατζής.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.