Στη Γκούρα Κορινθίας πήγαν τα υποψήφια μοντέλα του GNTM 3 με αφορμή τη νέα τους δοκιμασία αποχώρησης. Οι δέκα καλύτεροι παίκτες του διαγωνισμού μόδας μπήκαν στο λεωφορείο προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η κάμερα κατέγραψε ορισμένα τρυφερά στιγμιότυπα ανάμεσα στην πλέον πολυσυζητημένη παίκτρια του GNTM 3 και τον Έντουαρντ. Ο λόγος φυσικά για τη Ρασέλ η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής αντάλλασσέ αγκαλιές και χάδια με τον συμπαίκτη της.

Υπήρξε όμως ακόμα ένα περιστατικό το οποίο «φούντωσε» τις φήμες μέσα στο σπίτι περί σχέσης των δυο παικτών. Κατά την επιστροφή τους στο σπίτι, Ρασέλ και Έντουαρντ κοιμήθηκαν στο ίδιο κρεβάτι.

«Ξυπνήσαμε και έλλειπε ο Έντουαρντ από το κρεβάτι του», είπε ο Δημοσθένης και στη συνέχεια, η Ρασέλ δήλωσε: «Είναι αυτό που νομίζετε, μιλούσαμε και αποκοιμηθήκαμε». Από την πλευρά του, ο Έντουαρντ σημείωσε πως «είναι μόνο φίλοι», ενώ ο Αιμιλιάνο έσπευσε να τονίσει: «Η Ρασέλ θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να τραβήξει την προσοχή».