Οι δέκα καλύτεροι του φετινού Greece’s Next Top Model ταξίδεψαν στη Γκούρα της Ορεινής Κορινθίας με στόχο να φωτογραφηθούν για την καινούργια τους δοκιμασία με άρωμα «αυθεντικής Ελλάδας».

Τα υποψήφια μοντέλα κλήθηκαν να δώσουν «ζωή» σε εικόνες χωριού σε μία σύγχρονη καρτ ποστάλ, ποζάροντας με ντόπιους στον φακό του Στέφανου Παπαδόπουλου.

Η Μαριαγάπη, η οποία στην περασμένη δοκιμασία είχε την καλύτερη φωτογραφία είχε το πλεονέκτημα να μοιράσει δώσει disadvantage σε δυο διαγωνιζόμενους.

Η παίκτρια έδωσε τα μειονεκτήματα στην αποψινή δοκιμασία αποχώρησης στον Δημοσθένη και τη Ρασέλ, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία είπε: «Μπράβο πάντως, γυναικεία αλληλεγγύη, τέσσερις μείνατε και τρώγεστε μεταξύ σας!».

Η Μαριαγάπη, δικαιολόγησε το disadvantage που έδωσε στο Δημοσθένη λέγοντας: «Δεν θα με στεναχωρήσει η απουσία του. Θέλω να φύγει».

Από την άλλη, η Ρασέλ μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής του GNTM σχολίασε: «Η Μαριαγάπη θα με διώξει εμένα από το σπίτι; Εντάξει γελάω!».