Στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» παραχώρησε συνέντευξη η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη το μεσημέρι της Παρασκευής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εντάσεις που είχε με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στην αρχή της συνεργασίας τους.

«Με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο δουλέψαμε μαζί την πρώτη χρονιά στο OPEN, που μας πρότειναν να είμαστε μαζί στο 05:30 – 07:00 και δέσαμε. Παρά το γεγονός ότι, την πρώτη φορά που συνεργαστήκαμε, είχαμε συγκρούσεις. Δεν συμφωνούσαμε σε όλα. Γνωρίζοντας, όμως, ο ένας τον άλλον έχουμε βρει τις ισορροπίες μας, είμαστε φίλοι πια με τον Ιορδάνη» ανέφερε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη.

Πώς προέκυψε η δημοσιογραφία στη ζωή της; «Πάντα έλεγα πως θέλω να γίνω παρουσιάστρια. Το δημοσιογράφος προέκυψε αφού σπούδασα. Στην δημοσιογραφία, ωστόσο, για μένα δεν υπάρχουν ταμπέλες. Υπάρχει το είσαι δημοσιογράφος. Όταν είσαι δημοσιογράφος, όλες οι κεραίες σου είναι πάντα τεντωμένες και έχεις ερεθίσματα» παραδέχθηκε, επίσης, η παρουσιάστρια του MEGA. «Εγώ δεν είμαι καλή στο να κάνω κουτσομπολιό, να κρίνω τους άλλους και το ανακάλυψα στην πορεία. Με έβλεπα… Ενώ όλοι οι άλλοι ήταν χαλαροί, εγώ δεν ήμουν τόσο χαλαρή.

Δεν το υπηρετούσα σωστά. Είναι δύσκολη και η ψυχαγωγία, δεν είναι εύκολη. Την τελευταία χρονιά που ασχολήθηκα με την ψυχαγωγία, δεν μπορώ να πω ότι ήμουν 100% ευχαριστημένη από εμένα. Για αυτό και αποφάσισα να φύγω από εκείνο το κομμάτι» ανέφερε η δημοσιογράφος.