Η Ναταλία Τσαλίκη έκανε την εμφάνιση της στις «Άγριες Μέλισσες» για πρώτη φορά το βράδυ της Παρασκευής και αμέσως οι θαυμαστές της σειράς θέλησαν να μάθουν περισσότερα για το χαρακτήρα που υποδύεται, την «Μαντάμ Κούλα».

Το πρωί της Δευτέρας, η ηθοποιός, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» του Ant1 και αναφέρθηκε στο ρόλο της στην σειρά.

«Έπρεπε να ανοίξει κατά τη γνώμη μου το σενάριο για να έχει και μεγαλύτερο ενδιαφέρον γιατί είναι δεύτερη χρονιά. Ήταν έξυπνη ιδέα των σεναριογράφων, να προστεθούν και άλλα άτομα και τόποι και να προχωρήσει και χρονικά» ανέφερε αρχικά η Ναταλία Τσαλίκη.

Μιλώντας για τον χαρακτήρα που υποδύεται, αυτόν της «Μαντάμ Κούλας», είπε: «Ήταν υποτίθεται αρτίστα στο μαγαζί αυτό. Η Τρούμπα ήταν μια περιοχή που λειτούργησε για πολλά χρόνια και ήταν κακόφημη, γεμάτη οίκους ανοχής, μπαρ, καμπαρέ» και πρόσθεσε: «Η λέξη Τρούμπα προήλθε από τη λέξη τρόμπα, δηλαδή την αντλία που υπήρχε εκεί πέρα και εφοδιαζόντουσαν τα ατμόπλοια τότε. Οι άνδρες από τα πλοία πηγαίναν να ξεδώσουν στα μαγαζιά».

Η Ναταλία Τσαλίκη σημείωσε πως η μαντάμ Κούλα «κουβαλάει» μια βαριά ιστορία και τόνισε: «Είναι μια πρώην αρτίστα η οποία διευθύνει κατά κάποιο τρόπο το μαγαζί, προσέχει τις κοπέλες, κοιτάει μην παρεκτραπούν οι πελάτες και έχει ένα σημαντικό ρόλο εκεί μέσα. Στην αρχή δεν της πολυαρέσει η Δρόσω, όπως όλα τα κοριτσόπουλα που έρχονται από χωριά. Απλά συνειδητοποιεί πως η Δρόσω είναι λίγο διαφορετική, έχει μια άλλη πάστα και σιγά-σιγά έρχονται πιο κοντά».

Σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Είναι μια γυναίκα που έχει χάσει τον άντρα της και το παιδί της στον πόλεμο. Αυτές οι γυναίκες από κάπου κρύβονται. Να μη θυμούνται το παρελθόν. Να αλλάξει η ζωή τους. Να μη θυμούνται τα τραύματα τους. Και διαλέγουν αυτόν τον επίπονο τρόπο».

Σχολιάζοντας την επιτυχία που σημειώνουν οι «Άγριες Μέλισσες» είπε: «Δεν είναι τυχαίο που η σειρά αυτή έχει επιτυχία. Στην αρχή την έβλεπα, όταν δεν είχα θέατρο, την έβλεπα με ενδιαφέρον. Το να ενταχθείς σε μια τέτοια σειρά, μετά από ένα χρόνο που προβάλλεται, δεν είναι εύκολο. Υπάρχει ήδη ένα κλίμα, μια ατμόσφαιρα στα γυρίσματα, και καλείσαι να εναρμονιστείς. Είναι μεγάλη πρόκληση. Ήμουν επιλογή του Λευτέρη Χαρίτου για τη μαντάμ Κούλα και δέχθηκα αμέσως το ρόλο».