Μια πλάκα του Δημήτρη Πυργίδη στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη προκάλεσε την άμεση αντίδραση του «Big Brother» ο οποίος έδωσε ποινή σε όλους τους συγκατοίκους καθώς τους μείωσε το εβδομαδιαίο budget για τις προμήθειες τους.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Μεγάλος Αδερφός φώναξε τον Δημήτρη Πυργίδη στο δωμάτιο επικοινωνίας και σε ζωντανή σύνδεση με το πλατό, ο Δημήτρης Πυργίδης μίλησε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο για το συγκεκριμένο περιστατικό.

«Όντως στεναχωρήθηκα. Το κράτησα όσο μπορούσα να μη το δείξω. Ξεκίνησε από χαβαλέ και έγινε ένα αρνητικό χάος και δεν μου άρεσε καθόλου» ανέφερε ο Δημήτρης Πυργίδης.

«Εξαιτίας αυτού του γεγονότος μίλησε η Σοφία, έγινε η αντίδραση με την Άννα Μαρία και έγινε το έλα να δεις. Θεωρείς ότι είσαι ένας άτυπος ηθικός αυτουργός;» ρώτησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον παίκτη.

«Εννοείται. Εγώ καθόμουν και απλά τα είχα χάσει. Όλο αυτό με έριξε φουλ. Ήταν και η ψηφοφορία εκείνη τη μέρα και ήταν μια κατάσταση μέσα στο σπίτι πολύ χάλια» απάντησε ο Δημήτρης Πυργίδης.

Τι θα έσβηνε ο Δημήτρης Πυργίδης αν μπορούσε από εκείνη την μέρα; «Το μετά, την σύγκρουση των κοριτσιών» εξήγησε ο παίκτης.

Στην συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να μάθει αν ο Δημήτρης Πυργίδης λειτουργεί μέσα στο σπίτι του Big Brother βάση στρατηγικής. «Καμία στρατηγική δεν έχω. Το μόνο που έχω είναι ο εαυτός μου, ο χαρακτήρας μου. Αυτό που είμαι αυτό δείχνω» ανέφερ ο παίκτης και πρόσθεσε πως: «Απέχω πολύ από πολλά σκηνικά».

«Αν θες τη γνώμη μου έχεις καραστρατηγική» σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος «κλείνοντας» το θέμα ενώ ο παίκτης αρκέστηκε στο να χαμογελάσει.

TAGS