Μετά από αρκετές μέρες, η Κάτια Φορτούνη έκανε την εμφάνιση της στο πλατό του «My Style Rocks» με ανεβασμένη διάθεση.

Η παίκτρια η οποία τις προηγούμενες μέρες είχε κλάψει μπροστά στους κριτές και στις συμπαίκτριες της, το απόγευμα της Πέμπτης φάνηκε ευδιάθετη και μάλιστα έκανε τους πάντες να ξεκαρδιστούν στα γέλια.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κάτια Φορτούνη εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές προκειμένου να βαθμολογηθεί για την ενδυματολογική της επιλογή.

Η Έλενα Χριστοπούλου πήρε τον λόγο και ανέφερε αρχικά: «Είναι πολύ ωραία, όντως η εικόνα σου. Εμένα το ζέμπρα στιλ μου αρέσει πάρα πολύ να το βλέπω σε κορίτσια και ειδικά με τον τρόπο που το έχεις βάλει εσύ. Με ξενίζει ιδιαίτερα ο όγκος του παπουτσιού σου. Όταν η τσάντα σου είναι μικρότερη από την πατούσα σου κάπως εμένα με ταράζει».

Στην συνέχεια η κριτής τόνισε στην παίκτρια πως από την στιγμή που είναι η «θεά του layering» του παιχνιδιού θα ήθελε να δει και κάτι λευκό στην εικόνα της.

Η παίκτρια όμως είχε κρυφό άσσο στο… μανίκι και άνοιξε το πουκάμισο που φορούσε και εμφανίστηκε το δεύτερο λευκό πουκάμισο που φορούσε από μέσα κάνοντας τους πάντες να λυθούν στα γέλια.