Η Κάτια Φορτούνη για άλλη μια μέρα δεν κατάφερε να κρύψει την άσχημη ψυχολογική της διάθεση και ο κριτής του «My Style Rocks» το απόγευμα της Τετάρτης θέλησε να μάθει τι έχει η παίκτρια.

«Δεν ξέρω» αποκρίθηκε η παίκτρια και ο Στέλιος Κουδουνάρης την ρώτησε γιατί είναι στεναχωρημένη. «Είναι λίγο ανάμεικτα τα συναισθήματα. Μια μου βγαίνει στεναχώρια, μια νεύρα. Μου έχει μείνει μια ένταση» είπε η Κάτια και τα μάτια της βούρκωσαν ξανά.

«Γιατί τα παίρνεις τόσο τοις μετρητοίς;» απόρησε με την σειρά της η Έλενα Χριστοπούλου και πρόσθεσε: «Όταν λοιπόν σήμερα, μετά από τόσες μέρες με τα σακάκια σε βλέπουμε αλλιώς και παίρνεις τους αντίστοιχους βαθμούς, δεν σου λέει κάτι; Με τι τρόπο να στο πω ότι δε θέλουμε να φύγεις από το παιχνίδι και αν συνεχίσεις με το sequel των σακακιών θα φύγεις γιατί δεν θα έχει ενδιαφέρον. Και σου λέμε να το αλλάξεις για να συνεχίσεις να είσαι στο παιχνίδι γιατί πιστεύουμε ότι έχεις στιλ. Το καταλαβαίνεις;».

Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο Στέλιος Κουδουνάρης. «Όταν έναν άνθρωπο τον πιστεύουμε και του λέμε να ξεκολλήσει και εκείνος επαναλαμβάνει το ίδιο λάθος, είναι σα να μην μας ακούει και σα να πρέπει να του δείξουμε το δρόμο ή να φύγει ή να αλλάξει. Αν εσύ επιθυμείς να σου συμπεριφερόμαστε διαφορετικά από τις συμπαίκτριες σου, εγώ δεν το επιθυμώ… Δεν γίνεται να παίρνεις μόνο τα καλά και τα μπράβο και τα αρνητικά να μην τα παίρνεις» της είπε μεταξύ άλλων ο κριτής.