Τα τηλεοπτικά προγράμματα τα οποία έχουν ριχτεί στη «μάχη» της τηλεθέασης σχολίασε η Ναταλία Γερμανού στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» το πρωί της Δευτέρας.

«Είμαι το είδος του τηλεθεατή ο οποίος όταν είμαι στον καναπέ μου και έχω αυτό το πολύτιμο όπλο που λέγεται τηλεκοντρόλ και όποια στιγμή θέλω αλλάζω κανάλι και βλέπω αυτό που θέλω» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το reality του ΣΚΑΪ, «Big Brother», η Ναταλία Γερμανού είπε: «Κάθε τηλεοπτικό προϊόν έχει τον κόσμο που το βλέπει και τον κόσμο που δεν το βλέπει. Για να σου είμαι ειλικρινής, δεν το έχω παρακολουθήσει πολύ, θα ήμουν άδικη αν εκφέρω γνώμη. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι από τους ανθρώπους που έχω στην καρδιά μου, χαίρομαι να νιώθω ότι είναι ξανά σε μια αρένα που είναι ένας χώρος τον οποίο γνωρίζει καλά και του κάνει και καλό να είναι ξανά παρών».

Ερώτηση όμως δέχθηκε και για το «Bachelor» το οποίο προβάλλεται από τον Alpha: «Με ρωτάς για ένα πρόγραμμα που είναι μια παραγωγή του καναλιού στο οποίο εργάζομαι. Έχω πολλές φορές μείνει βράδια και το παρακολουθώ και άλλες φορές έχω γελάσει και άλλες φορές έχω πει… Ε μα τώρα».

Τέλος, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε και την εκπομπή «Pop Up». «Μου αρέσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το POP UP είναι μια νέα εκπομπή, «χτίζει», σπέρνει για να θερίσει αργότερα», είπε η παρουσιάστρια.