Κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές «παγώνουν» και «ξεπαγώνουν» ανά τον κόσμο ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα που προκαλεί ο κορονοϊός.

Στην ατελείωτη αυτή προσπάθεια που κάνουν όλες οι παραγωγές να καταφέρουν να τελειώσουν τα γυρίσματα τους και να βγάλουν στον «αέρα» τα επεισόδια της σεζόν έρχεται να προστεθεί και το «Witcher» με μια όμως… απώλεια από το καστ όπως ενημερώνει το lordoftheseries.gr.

Ο ηθοποιός Thue Rasmussen, τον οποίο θα υποδυόταν τον Eskel με ανακοίνωση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δήλωσε πως λόγο των συνθηκών που έχει επιβάλλει η πανδημία αναγκάζεται να σταματήσει τα γυρίσματα.

Χαρακτηρίστηκα αναφέρει: «Δυστυχώς, λόγω των αλλαγών στο πρόγραμμα λόγω Covid-19, δεν θα ενσαρκώσω τον Eskel στο «The Witcher. Είναι λυπηρό, φυσικά, αλλά κατά κύριο λόγο είμαι ευγνώμων για τις μέρες που πέρασα στο πλατό στις αρχές του χρόνου. Όλοι ήταν πολύ δοσμένοι και παθιασμένοι με το project και ήταν μια εμπειρία που πραγματικά με ενέπνευσε».

Η δεύτερη σεζόν της σειράς όπως έχει γίνει γνωστό από δηλώσεις των ίδιων των πρωταγωνιστών δεν θα αποτελείται από διαφορετικά timeline και οι πρωταγωνιστές Gerald ,Yennefer, Ciri θα βρεθούν στην ίδια χρονική περίοδο, ωστόσο αναμένεται το Blood origins , το οποίο θα φέρει την πτώση των ξωτικών και την γέννηση του πρώτου Witcher. Θα είναι prequel και θα αποτελείται από έξι επεισόδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα «σκαριά» βρίσκεται και μια ταινία anime με Vesemir σαν κεντρικό χαρακτήρα ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το Making the Witcher που είναι ένα μίνι ντοκιμαντέρ για τα γυρίσματα της σειράς.