Η Ιωάννα Τούνη είναι μια από τις πιο εκρηκτικές παίκτριες που έχουν περάσει ποτέ από το «My Style Rocks» και μπορεί πλέον να μην εμφανίζεται στο διαγωνισμό μόδας του ΣΚΑΪ, ωστόσο όπως φαίνεται, ακόμα και με την απουσία της κάνει αισθητή την… παρουσία της.

Πιο συγκεκριμένα, η Έρη Λώλη, το απόγευμα της Τρίτης, εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριες της ώστε να παρουσιάσει το concept της και την ενδυματολογική της επιλογή η οποία ήταν εμπνευσμένη από το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη το οποίο είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

«Εγώ είμαι μοντέλο σε φωτογράφιση για ανδρικό περιοδικό με θέμα το revenge porn» ανέφερε αρχικά η Έρη Λώλη και πρόσθεσε: «Αυτός που έκανε τη φωτογράφηση και θα κάνει και το άρθρο, πήρε αφορμή από τη δημοσίευση του βίντεο της Ιωάννας Τούνη».

«Πιάνουμε ένα πολύ ευαίσθητο κομμάτι, το οποίο σίγουρα δεν μπορεί να συζητηθεί όπως του αρμόζει σε ένα τέτοιο παιχνίδι» σημείωσε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου προς την Έρη Λώλη.

«Δεν έχει κανείς δικαίωμα να χαρακτηρίσει την προσωπική μου ζωή με βάση το τι θα φορέσω. Διότι όταν συνέβη αυτό και στην συγκεκριμένη κυρία, την χαρακτήρισαν και οι γυναίκες ακόμα γιατί θεωρούν τολμηρό  τον τρόπο που ντύνεται, εκφράζεται και φέρεται – για μένα είναι αξιοπρεπέστατη, από τις πιο αξιοπρεπείς παίκτριες που έχουν περάσει από εδώ. Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά» πρόσθεσε η παίκτρια απευθυνόμενη προς την κριτική επιτροπή του παιχνιδιού.