Στην οικογένεια Βαρδινογιάννη πέρασε ο αποκλειστικός έλεγχος του Alpha

Τι αναφέρει η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Motor Oil


MEDIA
22:17
28/07/2020
Στην οικογένεια Βαρδινογιάννη πέρασε ο αποκλειστικός έλεγχος του Alpha
8
loading

Στα «χέρια» της οικογένειας Βαρδιογιάννη πέρασε ο αποκλειστικός έλεγχος του Alpha -τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Αυτό έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης στην ιστοσελίδα της Motor Oil, η οποία έχει τίτλο «Ολοκλήρωση συναλλαγής για την απόκτηση της ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.».

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε συνέχεια σχετικών ανακοινώσεων της 2ας Δεκεμβρίου 2019 και της 11ης Φεβρουαρίου 2020, η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι στις 27 Ιουλίου 2020 ολοκληρώθηκε η συναλλαγή για την απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου επί των εταιριών ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA), ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ Α.Ε. (λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 98,9 στην Αττική) και ALPHA ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε. (λειτουργεί και εκμεταλλεύεται τον ραδιοφωνικό σταθμό ALPHA 96,5 στη Θεσσαλονίκη) από τη MEDIAMAX HOLDINGS LIMITED (*)».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

8
σχόλια
 1. avatar ΜΗΤΣΣΣΣΣΣ

  να συνεχισετε εσεις να βλεπετε τηλεοραση προβατα...

 2. avatar Εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά

  Κάθε καπιτάλας και από ένα κανάλι.Αυτή είναι η δήθεν πολυφωνία στον καπιταλισμό,να ακούς βράδυ πρωί την προπαγάνδα των καπιταλιστών και των παπαγάλων τους.

 3. avatar Mega mou

  Συγχαρητήρια. Να το καταντήσει σαν το Mega όταν δεν θα του χρειάζεται στις δουλίτσες του........ και να πετάξει στον δρόμο τους εργαζομενους του απλήρωτους και εξαθλιωμένους... Ενώ θα παίζει πρωϊ βράδυ τις αγαθοεργίες της κας Μαριάννας.......

 4. avatar kontra

  Τα κατάφεραν περίφημα με το mega και συνεχίζουν στον alpha. Παίδες αρχίστε να ψάχνετε για δουλειά από τώρα εκεί στον alpha πριν εκπέμψει μαύρο.

 5. avatar Παππάς ο γάτος!

  Μπράβο στον Παππά ΄΄όποιος έχει μεγάλο πορτοφόλι, αγοράζει κανάλι΄΄ Και περίμενες ρε κακομοίρη [...] να είναι με σένα; Ο ορισμός της διαπλοκής ανίκανε! Και τώρα ζητάς από το μεγάλο πορτοφόλι αντικειμενικότητα; Α ρε Τσίπρα, σε είχα για έξυπνο.

 6. avatar Σ.Κ.

  Το αφεντικό του Κούλη πήρε και τον Άλφα. Με τις υγείες μας!

 7. avatar Λούλης

  MEGA μου. Έτσι μπράβο υγιείς επιχειρήσεις με αντικειμενική πληροφόρηση αδέκαστη μακριά από επιχειρηματικά συμφέροντα. Ετσα παγαινιει ο τόπος μπροστά.

 8. avatar ……ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ……..ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ…..

  ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ .......ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ........ΟΣΗ ΩΡΑ ΘΕΣ......

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει