Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό γίνεται πολύς λόγος για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το τηλεοπτικό της μέλλον. Η κίνηση του μοντέλου να βγάλει από το προφίλ της στο Instagram πως είναι κριτής στο GNTM, ενίσχυσε τα σενάρια που κυκλοφορούν τελευταία και τη θέλουν εκτός του ριάλιτι μόδας και του Star, γενικότερα.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» αναφέρθηκε στο θέμα, λέγοντας πως αυτό το διάστημα έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις για τον τρίτο κύκλο του GNTM, ενώ γίνονται συζητήσεις για το ποια θα πάρει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Ένα πρόσωπο που ακούγεται πολύ έντονα είναι η Δούκισσα Νομικού την οποία το κανάλι επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό του.  Ωστόσο, όπως εξήγησε ο Νίκος Γεωργιάδης, υπάρχει και μία πλευρά που λέει να επενδύσουν σε ένα καινούριο όνομα. Και σε αυτή την περίπτωση παίζει δυνατά η Ροζάνα Γεωργίου.

Ποια είναι η Ροζάνα Γεωργίου

Μπορεί στην Ελλάδα να μην είναι ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό, όμως πρόκειται για ένα μοντέλο διεθνούς φήμης, που κάνει καριέρα στο εξωτερικό και μάλιστα με αξιώσεις. Η Ροζάνα Γεωργίου είναι Ελληνο-ολλανδέζα και τα γονίδια από τις δυο χώρες φαίνονται στην εντυπωσιακή εμφάνισή της.

Η Ροζάνα έχει ένα δυνατό βιογραφικό στο μόντελινγκ, με σημαντικές συνεργασίες. Μάλιστα, στο λογαριασμό της στο Instagram ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της από επαγγελματικές της συνεργασίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Opening look for @vrettosvrettakos_ #tastethefashion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosanna Georgiou (@rosgeorgiou) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosanna Georgiou (@rosgeorgiou) στις