Μεγάλη συζήτηση έχει προκληθεί το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και τη θέση της στο reality μοντέλων του Star, Greece’s Next Top Model.

Οι πρώτες πληροφορίες που έγιναν γνωστές, ήθελαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να βρίσκεται εκτός GNTM και τη θέση της στην κριτική επιτροπή να έχει αναλάβει άλλη.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ωστόσο δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση ώστε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τα όσα έχουν γίνει γνωστά.

Μέσω του προφίλ της στο Instagram όμως, φαίνεται πως επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται εκτός GNTM και δεν θα συμμετέχει στο νέο κύκλο του προγράμματος.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προχώρησε σε μια αλλαγή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το μοντέλο, μέχρι πρότινος, στις πληροφορίες του προφίλ της ανέφερε πως είναι κριτής στο GNTM, ωστόσο τώρα το έχει αφαιρέσει.

Μια κίνηση, η οποία σύμφωνα με την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» επιβεβαιώνει ότι δεν θα βρίσκεται στο νέο κύκλο του GNTM.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή, αυτό το διάστημα έχουν ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις για τον τρίτο κύκλο του παιχνιδιού και το «όνομα» το οποίο ακούγεται πολύ έντονα πως θα αντικαταστήσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι αυτός της Δούκισας Νομικού.

Ωστόσο, υπάρχει και μία πλευρά που λέει να επενδύσουν σε καινούριο όνομα. Σε αυτή την περίπτωση, η αντικαταστάτρια θα είναι η Ροζάνα Γεωργίου.