Η Κατερίνα Λένη είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του Masterchef καθώς για όλους τους συμπαίκτες της έχει και από ένα αιχμηρό σχόλιο. Χθες στο στόχαστρό της μπήκε η Ντέμη, που σε όλη τη διάρκεια του ριάλιτι μαγειρικής υποστηρίζει με πάθος τη φιλοσοφία του βίγκαν. Η Κατερίνα, όμως, δήλωσε ότι την έχει τσακώσει με… σαλάμια και τυριά!

«Από τη Ντέμη τι περιμένεις; Κατεβαίνω κάτω στις 3 η ώρα τη νύχτα και τη βρίσκω να τρώει σαλάμια και τυριά. Αλλά εδώ είμαστε βίγκαν. Άμα κάνω και ανοίξω το στόμα μου, θα τους κάψω όλους» είπε η Κατερίνα Λένη.

«Η Ντέμη δεν ξέρω τι έχει πάθει. Δεν είναι καλά ψυχολογικά τώρα δύο μέρες, μας λέει τα δικά της στο σπίτι. Υπάρχουν διάφορα στο σπίτι, πισώπλατες μαχαιριές, να παίζουν βρώμικα, να σχολιάζουν. Κάτι το οποίο με έριχνε και εμένα όταν ήμουν στην αρχή» είπε από την πλευρά της η Μάρλεν Γρυντάκη, που κέρδισε το Mystery Box, επέλεξε υλικά για το τεστ δημιουργικότητας για τους συμπαίκτες της και αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα που της δόθηκε και να μην μαγειρέψει.