Στην 8η εξωτερική ομαδική δοκιμασία του σημερινού MasterChef 4, οι 12 πλέον υποψήφιοι μάγειρες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος σε μια ιδιαίτερη δοκιμασία.

Σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, η 8η ομαδική δοκιμασία είχε σκοπό να «συστήσει», στους παίκτες υλικά φτιαγμένα με περιβαλλοντική ευαισθησία από διαφορετικά μέρη της Ευρώπης, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ωστόσο υπήρξε ένταση στη μπλε ομάδα λόγω της τσαπατσουλιάς της Μαριάννας Μπουλμέντη.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια είχε αναλάβει να φτιάξει ένα σιρόπι, ωστόσο το άφησε πάνω στο «μάτι» της κουζίνας και έφυγε να πάει να κάνει κάτι άλλο με αποτέλεσμα το σιρόπι να «φουσκώσει» και να χυθεί έξω από τη κατσαρόλα.

Η κίνηση αυτή εκνεύρισε τόσο τη Μαρία Μπέη όσο και τον Διονύση Πρώιο ο οποίος αναγκάστηκε να καθαρίσει ότι είχε προκαλέσει η Μαριάννα.

«Ενώ κάνω μια παρασκευή βλέπω το σιρόπι της Μαριάννας να αφρίζει και να βγαίνει έξω. Χάσαμε το μισό σιρόπι… Όταν κάνεις μια παρασκευή είσαι από πάνω της» ανέφερε η Μαρία Μπέη στη κάμερα του MasterChef.

«Η Μαριάννα είναι πολύ τσαπατσούλα. Από πίσω καθάριζα… Όπου πήγαινα είχε αφήσει στίγμα ότι από δω πέρασε η Μαριάννα…» είπε ο Διονύσης Πρώιος.