Οι τρεις παίκτες, Ηρακλής, Ιωάννης και Τζον μπήκαν στην κουζίνα του MasterChef 4 ώστε να εντυπωσιάσουν τους κριτές του μαγειρικού διαγωνισμού με τις παρασκευές τους και να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο σπίτι.

Οι κατσαρόλες και τα τηγάνια στους πάγκους των τριών παικτών είχαν πάρει… φωτιά ενώ οι συμπαίκτες τους παρακολουθούσαν από τον εξώστη.

Ο Γιώργος παρακολουθώντας την προσπάθεια τους έδειξε να συγκινείται κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από την Κατερίνα η οποία μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής σχολίασε αρνητικά: «Καμία έκπληξη!Με συγκινεί τα μάλα. Δεν έχω και κανένα μαντήλι να του δώσω να σκουπιστεί».

Λίγο πιο πέρα, ο Σταύρος Βαρθαλίτης κάποια στιγμή ανέφερε στον Ιωάννη που διαγωνιζόταν να κοιτάξει την κατσαρόλα με τη σελινόριζα.

Αυτό φάνηκε να μην αρέσει στον Κώστα ο οποίος πήγε να ζητήσει τον λόγο από τον Σταύρο λέγοντας του ότι το έκανε για να του αποσπάσει την προσοχή και να μη γίνει ξανά.

Ο Σταύρος σχολίασε το περιστατικό στην κάμερα αναφέροντας: «Θέλω να πιστεύω ότι ο Κώστας έκανε χαβαλέ γιατί θα του άστραφτα καμία…».