Κορονοϊός-ΕΡΤ: Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε

Δείτε τα βίντεο με Δήμητρα Γαλάνη και Γιάννη Στάνκογλου


MEDIA
22:32
21/03/2020
Κορονοϊός-ΕΡΤ: Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε
2
loading

Με μια σειρά σποτ με το σύνθημα «Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε», στα οποία πρωταγωνιστούν αγαπημένα πρόσωπα από τη δημόσια ζωή, η ΕΡΤ προσπαθεί κι εκείνη να συμβάλει στην ανάγκη να περιοριστεί η διάδοση του κορονοϊού, προτρέποντας τους πολίτες να αποφύγουν κάθε αχρείαστη μετακίνηση. Να πείσει τους πολίτες ότι η παραμονή στο σπίτι είναι η καλύτερη προστασία τόσο του εαυτού μας, όσο και των κοντινών μας ανθρώπων. Και κυρίως, να περάσει το μήνυμα ότι η αποφυγή των μετακινήσεων είναι ο έμπρακτος σεβασμός και το «ευχαριστώ» όλων μας στους γιατρούς και τους νοσηλευτές μας, στηρίζοντας έτσι τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν αυτό το διάστημα.

Η Δήμητρα Γαλάνη και ο Γιάννης Στάνκογλου είναι τα δύο πρώτα πρόσωπα που βλέπουμε ήδη στις οθόνες της ΕΡΤ να στέλνουν από το σπίτι τους το δικό τους μήνυμα στους πολίτες και θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες και πολλοί ακόμη.

Μένουμε σπίτι για να κερδίσουμε όλοι μαζί την πιο μεγάλη μάχη, τη μάχη της ζωής. Μένουμε σπίτι για όσους αγαπάμε.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. ..για να δικαιολογήσουν 3000 αργομισθίες!! ( γαργάρα η επιστροφή των παχυλότατων αποζημιώσεων αφού επαναπροσληφθηκαν. Θα αγόραζε το κράτος πολλές κλίνες νοσοκομείων και αναπνευστηρες) τσάμπα σποτ λοιπόν ..κουβέντα να γίνεται κύριοι.

  2. avatar ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ_ΣΩΣΤΑ_ΤΟΝ_ΚΟΣΜΟ

    Είναι πολύ αισιόδοξο το ότι τόσες προσωπικότητες συμμετέχουν στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.
    Ο κόσμος όμως δεν θα κάνει αυτό που του λένε χαϊδεύοντας τα αυτάκια του, πρέπει να χ*στεί και λίγο πάνω του, να νοιώσει λίγο πως στην Ιταλία πεθαίνουν 500 άτομα τη μέρα και δεν έχουν άλλα φερετρα. Σε σακούλες τους στοιβάζουν και πάνε και καίνε τη μάνα και τον πατέρα καθενός χωρίς ούτε αντίο. οι γιατροί διαλέγουν ποιός θα ζήσει και ποιός θα πεθάνει και πλέον οι ηλικιωμένοι παίζει να μην έχουν καμία απολύτως πιθανότητα επιβίωσης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει