Τρεις ήταν οι παίκτες που βρέθηκαν στη χθεσινή δοκιμασίας αποχώρησης του MasterChef 4: Δημοσθένης Μασσάλας, Ηρακλής Αποστολίδης και Μαριάννα Πουλμέντη κλήθηκαν να αντιγράψουν μία τάρτα και τελικά η γυναίκα της παρέας ήταν αυτή που αποχώρησε.

Φορώντας τις μαύρες ποδιές, οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση βρέθηκαν ξανά στην κουζίνα του διαγωνισμού.

Οι τρεις κριτές του MasterChef αποφάσισαν πως το καλύτερο πιάτο αντιγραφής έκανε ο Δημοσθένης με τους δύο άλλους διαγωνιζόμενους να μένουν πίσω και τελικά να βγάζει την ποδιά της η Μαριάννα.

«Φεύγω… Δεν μετάνιωσα τίποτα από τη στιγμή που μπήκα μέχρι και τώρα που φεύγω. Ούτε για τα λάθη μου ούτε για τίποτα. Χαίρομαι που ήρθα αν και παραδέχομαι πως θα ήθελα να κάτσω κι άλλο» σημείωσε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του MasterChef κατά την αποχώρηση της.

Ο κορονοϊός μειώνει τα εβδομαδιαία επεισόδια του MasterChef 4

Ο κορονοϊός έχει καταφέρει να φέρει τα πάνω-κάτω στην ελληνική τηλεόραση και στον προγραμματισμό των σταθμών.

Οι υπεύθυνοι των καναλιών προχωρούν σε αναπρογραμματισμό της ροής τους ώστε να ανταπεξέλθουν στην κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως με τον κορονοϊό.

Ένα ακόμα πρόγραμμα το οποίο επηρεάζεται από τις εξελίξεις είναι το MasterChef 4. Μπορεί ο μαγειρικός διαγωνισμός του Star Channel να μην μπαίνει στον πάγο» όπως άλλα προγράμματα όμως θα προβάλλονται λιγότερα επεισόδια κάθε εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, πλέον θα προβάλλονται τρία επεισόδια MasterChef 4 την εβδομάδα (Δευτέρα έως Τετάρτη στις 21:00).

Η απόφαση αυτή πάρθηκε από τον σταθμό ώστε να περιοριστούν όσο το δυνατόν οι μετακινήσεις, τόσο των διαγωνιζομένων όσο και των εργαζομένων στην παραγωγή ενώ ήδη, αρκετοί συνεργάτες του MasterChef 4 έχουν ξεκινήσει να εργάζονται από το σπίτι τους.