Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ήταν η Μαρία Ηλιάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή, τα τρία δύσκολα χρόνια που πέρασε και αναφέρθηκε στην απόφασή της να σταματήσει να χορεύει στο «ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ».

Η παρουσιάστρια του ALPHA, αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, είπε: «Αυτή την περίοδο είμαι πιο μόνη από ποτέ γενικότερα. Πέρασα τρία πολύ δύσκολα χρόνια και δεν το ξέρεις. Είναι αυτά τα χρόνια που ο κάθε άνθρωπος έχει στη ζωή του και είναι λίγο πέτρινα, λίγο μαύρα και λίγο σκοτεινά. Εγώ τα λέω για να τα ξορκίσω “τα χρόνια του καναπέ”. Είναι δύο χρόνια που έχασα τη μαμά μου, αλλά με είχε πιάσει από πριν εμένα γιατί την έβλεπα 8 χρόνια ανήμπορη και αυτό το πράγμα δούλευε μέσα μου. Κάποια στιγμή, όταν την έχασα, κλείστηκα στο σπίτι και τον εαυτό μου».

Σχετικά με εκείνη τη δύσκολη περίοδο της ζωής της, σημείωσε: «Δεν θυμάμαι να έκανα και πολλά πράγματα. Έκανα τις εκπομπές στο ραδιόφωνο, ερχόμουν στο “ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ” και έμπαινα στο σπίτι, κατέβαζα τα ρολά, έβαζα πυτζάμες, καθόμουν στο κρεβάτι, δεν έβλεπα ούτε τηλεόραση και σκεφτόμουν. Είχα γίνει ένας άνθρωπος πολύ μίζερος. Αναρωτιόμουν γιατί είμαι έτσι. Γιατί οι άλλοι έχουν πράγματα και είναι χαρούμενοι και εγώ έχω μιζεριάσει και είμαι μαύρη μέσα σε ένα σπίτι; Γιατί κάποιες γυναίκες και εγώ έχω μείνει μόνη μου;».

Η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε και τον μεγαλύτερό της φόβο: «Τον μεγαλύτερό μου φόβο τον έζησα, έχασα τη μαμά μου. Έχω μείνει λίγο ξεκρέμαστη πια, λίγο μόνη. Δεν είχαμε καλή σχέση με τη μαμά μου και όταν αρρώστησε κατάλαβα πόσο στήριγμα ήταν για εμένα. Τις αρρώστιες, επίσης, φοβάμαι πολύ. Φοβάμαι μην αρρωστήσω και δεν μπορώ να εξυπηρετήσω τον εαυτό μου και γίνω βάρος σε άλλα άτομα».

Όσο για τα τηλεοπτικά της σχέδια μετά το ενδεχόμενο τέλος του «ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ» την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η ίδια είπε: «Αν και εφόσον τελειώσει το “ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ” θέλω πολλά πράγματα να κάνω στην τηλεόραση. Το απωθημένο μου είναι το πρωινό. Θέλω πάρα πολύ να κάνω πρωινό, γιατί κανένας δεν με παίρνει; Επίσης, θα θελα να βγω στον δρόμο, να κάνω μια εκπομπή με κόσμο. Επίσης, έχω στο μυαλό μου μια ιδέα για ταξιδιωτική εκπομπή που θα ήθελα πάρα πολύ να την κάνω».