Με «Το σπίτι της Έμμας» στο Mega επιστρέφει στη μικρή οθόνη ο Γιάννης Μπέζος. «Δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψε» η τηλεόραση, λέει σε συνέντευξή του στο ένθετο TV Glam του Ελεύθερου Τύπου, «αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν κάνω με κέφι τη σειρά. Σκοπός και αγωνία μου είναι κάθε δουλειά να την προσεγγίζω σαν αν είναι η πρώτη μου, με τόσο μεράκι και αγάπη».

Περιγράφοντας τη σειρά ο ηθοποιός λέει πως είναι μια κομεντί «που ο κόσμος θα αγαπήσει. Το κοινό θέλει όσο ποτέ ξανά να γελάσει και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Εξάλλου, αυτός είναι και ο ρόλος της τηλεόρασης. Είναι ένα λαϊκό μέσο στο οποίο ο κόσμος θέλει να βλέπει πράγματα και να ψυχαγωγείται».

Σε ό,τι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, ο Γιάννης Μπέζος λέει ως δεν έχει κανένα παράπονο από αυτά όλα αυτά τα χρόνια. «Εξάλλου δεν είναι και πάντα δείγμα επιτυχίας», προσθέτει.

Παλαιότερη αναφορά του για το επίπεδο της τηλεόρασης είχε προκαλέσει σχόλια. «Το τοπίο έχει αρχίσει να φτιάχνει και ελπίζω να βάλουμε όλοι μυαλό», λέει σήμερα. «Αναφέρομαι στους ανθρώπους της τηλεόρασης, τους τηλεθεατές, τους ηθοποιούς. Πρέπει να επιβραβεύουμε τα καλά και όχι τις αρλούμπες. Ιδιαίτερα εμείς οι ηθοποιοί χρειάζεται να επιλέγουμε πράγματα με γούστο και όχι άρπα- κόλλα».

Το επίπεδο της τηλεόρασης είναι «προς το αδιάφορο», λέει. «Αυτά είναι πράγματα σχετικά, υπάρχουν οι σαχλαμάρες υπάρχουν και τα καλά. Εξαρτάται τι παρακολουθεί ο καθένας».