Αντίστροφα μετράνε στον Ant1 για την πρεμιέρα του 6ου κύκλου του Your Face Sounds Familiar η οποία έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής με την «καινούργια» Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου και οι δέκα νέοι παίκτες ήδη έχουν μπει στο στούντιο και έχουν κάνει το πρώτο τους γύρισμα.

Γράφει η Σοφία Πελεκάνου

Η Δανάη Λουκάκη, θα φύγει από το μακρινό… 1958 όπου είναι σύζυγος του κοινοτάρχη Τόλια στο Διαφάνι και στις «Άγριες Μέλισσες» και μπαίνει στο στούντιο του «Your Face Sounds Familiar» όπου θα μεταμορφωθεί σε ότι της υποδείξει το μπάζερ.

Η ταλαντούχα ηθοποιός λίγο πριν την τηλεοπτική πρεμιέρα, μίλησε στο newsbeast.gr και δεν έκρυψε το άγχος της για το νέο αυτό εγχείρημα της.

«Έχω πάρα πολύ μεγάλο άγχος αλλά χθες που έγινε η πρεμιέρα του γυρίσματος ησύχασα. Κατάλαβα πως κινούνται τα πράγματα. Σιγά σιγά βρίσκουμε τα πατήματα μας. Στο πρώτο επεισόδιο υποδύομαι γυναίκα» λέει η Δανάη Λουκάκη.

Τι δυσκόλεψε όμως την ηθοποιό στο πρώτο γύρισμα; «Τα πάντα! Γιατί ναι μεν έχω επαφή με το κοινό στο θέατρο αλλά δεν βγαίνω να τραγουδάω στον κόσμο σε αυτό το βαθμό όπως στο σόου, ότι δηλαδή θα εξαρτηθεί η κριτική από το πώς θα τα πάω εγώ στο τραγούδι. Στο θέατρο βγαίνω, τραγουδάω και τελείωσε. Δεν υπάρχει κάποιο διακύβευμα τέτοιου τύπου. Στο σόου είμαι καλωδιωμένη και αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο για κάποιον που δεν το έχει ξανακάνει. Στην αρχή όταν έβαλα τα ακουστικά έχασα την επαφή με το περιβάλλον, δεν καταλάβαινα τι γίνεται. Χρειάζεται εξοικείωση. Εμένα τα τεχνικά θέματα ήταν το μεγάλο μου ζόρισμα, πέραν της μίμησης αυτής καθαυτής».

Το μπάζερ του Your Face Sounds Familiar είναι αυτό που καθορίζει όλο το παιχνίδι και αποφασίσει ποιος καλλιτέχνης θα υποδυθεί ποιον. «Φυσικά και το φοβάμαι το μπάζερ, γιατί μπορεί να δείξει άλλα ντ’ άλλων και να τρέχουμε» λέει με χιούμορ η Δανάη Λουκάκη και προσθέτει: « Μέχρι τώρα, στα δυο πρώτα που ξέρω, καλά είμαστε. Μετά αν δείξει κάτι τελείως εκτός, κάτι που να μην μου μοιάζει εμφανισιακά, δεν ξέρω τι θα γίνει. Κάτι που να μην μπορεί να γίνει επιτυχημένη μεταμόρφωση, που θα το δουν οι τηλεθεατές και πουν “πω πω, δεν το έχει, δεν γίνεται”» καταλήγει η ηθοποιός.

Η «Παγώνα» θα γυρίσει στο «Διαφάνι»… οδοστρωτήρας

Πώς συνδυάζεται όμως το σόου μιμήσεων «Your Face Sounds Familiar» με τις «Άγριες Μέλισσες»; Με πολύ… τρέξιμο φυσικά. «Ευτυχώς είναι και τα δυο παραγωγές του Ant1 απλώς εγώ τρέχω σαν τρελή πάνω κάτω» λέει η Δανάη Λουκάκη.

Στη σειρά, η «Παγώνα» έχει εγκαταλείψει τον σύζυγο και τα παιδιά της και έχει εξαφανιστεί.  Όσο όμως εκείνη λείπει, η «Ουρανία» έρχεται κοντά με τον «Τόλια» και οι δυο τους φιλιούνται.

«Το βράδυ που έπαιξε το επεισόδιο αυτό έλαβα μηνύματα “τι θα γίνει; Θα γυρίσει η Παγώνα;”. Και στέλνω μήνυμα σε μια φίλη  μου που με ρωτούσε και της λέω “γιατί; Τι έγινε;” και μου λέει: “σου τρώει τον άντρα!”. Πίσω έχει η Παγώνα την ουρά! Όταν γυρίσει η Παγώνα θα περάσει δύσκολα ο Τόλιας όπως περνάει και εκείνη. Θα γυρίσω οδοστρωτήρας. Συνασπιζόμαστε με τον Κυριάκο αν και εκείνος υπερασπίζεται τη γυναίκα του» μαρτυρά η Δανάη Λουκάκη.