Ο 6ος κύκλος του Your Face Sounds Familiar πρόκειται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 20.45 και τόσο η κριτική επιτροπή όσο και οι καινούργιοι παίκτες του σόου μεταμφιέσεων του Ant1 ανυπομονούν για την πρεμιέρα.

Γράφει η Σοφία Πελεκάνου

Λίγες μόνο μέρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα, η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στο newsbeast.gr και… μαρτύρησε πως πάντα έχει αγωνία για την τηλεθέαση και εξήγησε γιατί νιώθει πως ξαναγεννιέται.

«Δεν το νιώθω ακριβώς καινούργιο. Επειδή είναι καινούργια τα πρόσωπα και κάθε φορά γίνονται καινούρια πράγματα σε καινούργια πλατό, νιώθω ότι κάθε φορά ξαναγεννιόμαστε» εξήγησε η Μαρία Μπεκατώρου.

Τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του Your Face Sounds Familiar ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης και: «το μπάζερ έχει βγάλει πολύ ενδιαφέρονται πράγματα» ανέφερε με ενθουσιώδες χαμόγελο η παρουσιάστρια.

Έχει όμως αγωνία η Μαρία Μπεκατώρου, μετά από τόσες… θητείες στη θέση της παρουσιάστριας στο Your Face Sounds Familiar; «Έχω την αγωνία πάντα, όλοι την έχουμε γιατί είναι μια συνολική, πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, άπειρες ώρες δουλειάς από πάρα πολύ κόσμο. Εμείς σε αυτό το project δίνουμε τη ψυχή μας γι’ αυτό θέλω να πηγαίνει καλά, για την επιβράβευση της δουλειάς όλων μας» τονίζει.

Πόσο προετοιμάζεται η Μαρία Μπεκατώρου πριν βγει στον τηλεοπτικό αέρα και πόσο αληθινός είναι ο αυθορμητισμός τελικά; «Όχι, δεν υπάρχει προετοιμασία, διαβάζω κάποια κείμενα και τις πληροφορίες για τους καλλιτέχνες που θα υποδυθούν οι δικοί μας καλλιτέχνες αλλά γενικά λειτουργώ έτσι τηλεοπτικά. Δεν μου αρέσει να προετοιμάζομαι πολύ. Θέλω να είναι όλα αυθόρμητα» εξηγεί με τον ίδιο αυθορμητισμό που αποτυπώνεται στους δέκτες.