Μόλις δέκα μέρες έμειναν για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του 6ου κύκλου του Your Face Sounds Familiar η οποία είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 20.45, φυσικά από τη συχνότητα του Ant1.

Γράφει η Σοφία Πελεκάνου

Η «καινούργια» της κριτικής επιτροπής του Your Face Sounds Familiar, Μίρκα Παπακωνσταντίνου μίλησε στο newsbeast.gr και εξήγησε τι ήταν αυτό που την δελέασε και είπε το «ναι» στη συγκεκριμένη παραγωγή αλλά θυμήθηκε και τη πρώτη φορά που είδε τον Αλέξη Γεωργούλη.

Τι σας δελέασε να πείτε «ναι» στο Your Face Sounds Familiar;

Το ξέρω το παιχνίδι και περνάω καλά. Είναι ένα παιχνίδι χαλαρό και πρωταγωνιστές είναι οι άλλοι, οι παίκτες, δεν είμαστε εμείς.

Είναι δύσκολος ο ρόλος του κριτή γιατί είναι συνάδελφοι απέναντι και ελπίζω να το καταλάβουν τα παιδιά. Είναι ένα παιχνίδι με κάποιους όρους και πρέπει να το παίξουμε έτσι. Είναι παιχνίδι με την έννοια του παίζω, διασκεδάζω, περνάω καλά, ψυχαγωγούμαι. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να κάνω κριτική σε κάποιον αφ’ υψηλού για το αν είναι καλός χορευτής, καλός ηθοποιός. Παρ’ ότι κάνω μάθημα στη σχολή, εδώ είναι εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες. Εδώ είναι ένα παιχνίδι, δεν φεύγει κανένας, δεν κρίνεται η καριέρα κανενός. Βεβαίως εκείνη την ώρα που σου λέει κάποιος «3», είναι περίεργο. Έκανα μια πρόταση αλλά δεν με ακούσανε, να αρχίζουμε από το «10» μέχρι το «19». Το «10» να είναι σαν το «3» αλλά διαφορετικά ακούγεται το «10». Ή να μπορούμε να κάνουμε κάτι, να δίνουμε ένα λουλούδι, ένα γλυκό, ένα κάτι.

Είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνουν τα παιδιά αλλά κάποιοι είναι καλύτεροι από καλούς.

Ο ρόλος ο δικός μας είναι να επισημαίνουμε κάποια πράγματα να έχουμε κάποιες γνώσεις και να τις μοιραζόμαστε με τον κόσμο, μικρές άχρηστες πληροφορίες που εγώ δεν τις θεωρώ βέβαια άχρηστες, να βλέπω τι έχει κάνει ο καθένας και να θυμηθώ κάτι της εποχής μου και να το μοιραστώ με τους τηλεθεατές.

Πώς νιώθετε γι’ αυτή τη συμμετοχή σας;

Το χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί είμαι σε μια περίοδο λίγο πεσμένη, κάτι που συμβαίνει σε όλους κάποια στιγμή, και ελπίζω να με ανεβάσει.

Η πρώτη γνωριμία με τον Αλέξη Γεωργούλη πριν χρόνια

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου θυμήθηκε την πρώτη φορά που αντίκρισε τον Αλέξη Γεωργούλη, στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική.

«Ο Αλέξης Γεωργούλης είχε τύχει και είχε περάσει από τον Ίασμο, ως αγόρι άγριο, περίεργο με μακρύ μαλλί, δεν ήταν μαθητή μου γιατί… θα το’ πνιγα! Γιατί είχε μπει βαρύς και ασήκωτος  με ένα τζιν, κάθισε και του λέω «θα μείνεις; Είδες φως και ανέβηκες;». «Ε… θα καθίσω λίγο». Κάθισε δυο μαθήματα, κάτι δεν του άρεσε και έφυγε.» ανέφερε με χιούμορ η ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται ότι οι 10 παίκτες του νέου Your Face Sounds Familiar είναι οι εξής: Λάμπης Λιβιεράτος, Γιώργος Χρανιώτης, Στέφανος Μουαγκιέ, Νικόλας Ραπτάκης, Ηλίας Μπογδάνος, Ευριδίκη, Μαρία Ανδρούτσου, Δανάη Λουκάκη, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Κουκουράκη ενώ την κριτική επιτροπή εκτός από την Μίρκα Παπακωνσταντίνου απαρτίζουν οι: Γιώργος Μαζωνάκης, Αλέξης Γεργούλης και Δημήτρης Σταρόβας.

Όσον αφορά την παρουσιάστρια αυτή φυσικά θα είναι η Μαρία Μπεκατώρου.