Καλεσμένη στο «Όλα Τρέλα» ήταν η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη για το χρονικό της μεταγραφής της στον ΑΝΤ1, σχολίασε τις φήμες περί εγκυμοσύνης και αναφέρθηκε στις σχέσεις της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Πώς φτάσαμε στην αποχώρηση από το MEGA

Η Φαίη Σκορδά, με αφορμή την αποχώρηση από το «Μεγάλο Κανάλι», είπε: «Δεν ήταν κάτι το οποίο γνωρίζαμε. Δηλαδή τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου αν με ρωτούσες, η απάντηση ήταν ότι θα μείνω στο MEGA. Δεν ήταν κάτι προγραμματισμένο, κάτι που το ψάχναμε. Το τελευταίο διάστημα, βέβαια, οι συνθήκες στην εκπομπή δεν ήταν και οι πιο ιδανικές». Και συμπλήρωσε: «Εκκρεμότητες υπήρχαν σε προσωπικό επίπεδο, επειδή δεν είχαμε ανανεώσει με το κανάλι. Τα συμβόλαιά μας από την πρώτη χρονιά ήταν μονοετή-εμένα ποτέ δεν έγινε πρόταση για δεύτερη χρονιά. […] Δεν έχω παράπονο, ήταν τρία πολύ ωραία χρόνια. Αυτό που είχα στο μυαλό μου σαν Φαίη ήταν ότι προφανώς θα συνεχιζόταν το πρωινό, ίσως ο Γιώργος να ήθελε να απεμπλακεί από αυτό. Δεν έγινε πρόταση ποτέ ότι εμείς συνεχίζουμε. Πολύ αργότερα από το τέλος της σεζόν έγινε μόνο ένα ραντεβού σε πολύ καλό κλίμα».

«Το παίρνω πάνω μου ότι εγώ ήμουν αυτή που ανησυχούσα περισσότερο. Φτάσαμε 31 Ιουλίου και δεν είχαμε συγκεκριμένη πρόταση. Εμείς πάντοτε υπογράφαμε αφού είχε ξεκινήσει η εκπομπή, αλλά τα χέρια τα δίναμε από την αρχή. Εγώ ήθελα να ξέρω ότι θα έχω τη δουλειά μου. (…) Είχε κάνει και πέρυσι κάποιες συζητήσεις ο Γιάννης Λάτσιος, αλλά δεν είχε προχωρήσει. Δεν ήθελα μέσα στον Αύγουστο να μην ξέρω ότι έχω δουλειά».
Ανέφερε ακόμη: «Εγώ θα ήθελα με το που τελείωνε η σεζόν να έρθουν και να μου πουν κάτι. Θα ήθελα να ακούσω και ένα “μπράβο”».

Οι φήμες για τη δεύτερη εγκυμοσύνη
Η Φαίη Σκορδά, μάλιστα, αναφέρθηκε στη φημολογούμενη δεύτερη εγκυμοσύνη της λέγοντας: «Πώς είμαι; Δίνει αφορμή η εμφάνισή μου για κάποιο τέτοιο σχόλιο; Αυτά τα θέματα τα συζητάς, μόνο αν έχεις μια αφορμή. Εγώ αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά, θέλω σαν τρελή ένα δεύτερο παιδί. Όταν θα γίνει, με χαρά θα βγω να το πω».

Οι σχέσεις με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο
Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στις σχέσεις της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Δεν μας πρόδωσε κανένας. Είναι άδικα αυτά που λέγονται για τον Δημήτρη. Φαντάζομαι δεν είναι στο σπίτι των νέων συνεργατών του. Τον αγαπώ πολύ, δεν θα αλλάξει αυτό ποτέ», ενώ συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω γιατί δεν ήρθε μαζί μας. Είναι μια συζήτηση που την έκανε με τον Γιώργο. Βέβαια, όλη αυτή η ιστορία που έχει δημιουργηθεί δεν έχει να κάνει με το αν είναι στον ΑΝΤ1 ή το MEGA».