Για τα χρόνια που πέρασε στην Ιταλία, τη χώρα που την έκανε να αγαπήσει τη μαγειρική και τον κεραυνοβόλο έρωτα με το δεύτερο σύζυγό της μίλησε στην Ελεωνόρα Μελέτη η πρώην παίκτρια του MasterChef, Μάγκυ Ταμπακάκη.

«Με το σύζυγό μου ήταν έρωτας κεραυνοβόλος στην κυριολεξία. Σπούδασα πολιτικές επιστήμες γιατί ήθελα να γίνω πολιτικός. Έχω στο ενεργητικό μου ακόμα έναν γάμο. Ήμουν παντρεμένη στη Λάρισα. Όταν είδα τον Φραντσέσκο είπα ότι αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου. Για ένα χρόνο είχαμε σχέση εξ αποστάσεως» είπε μεταξύ άλλων.

«Θυμάμαι κάποια κακή περίοδο προς το τέλος. Θυμάμαι αμυδρά τη μητέρα μου γιατί την έχασα νωρίς» είπε για την απώλεια της μαμάς της από καρκίνο όταν εκείνη ήταν πολύ μικρή.

Αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο ιταλικό, αλλά και στο ελληνικό MasterChef και στην απόφαση που πήρε με τον άνδρα της να επιστρέψουν στην Ελλάδα, όταν εκείνος διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Η μαγειρική μπήκε στη ζωή μου σαν βόμβα. Όταν με πήραν τηλέφωνο από το ιταλικό MasterChef πέταξα από τη χαρά μου. Τότε, αποχώρησα οικειοθελώς, ήταν πολλοί οι παράγοντες. Επιστρέψαμε μόνιμα στην Ελλάδα όταν μάθαμε πως ο σύζυγός μου έχει σκλήρυνση κατά πλάκας», πρόσθεσε η Μάγκυ Ταμπακάκη.

Η πρώην παίκτρια του Masterchef μίλησε και για το bullying που δέχτηκε στην παιδική της ηλικία.

«Δεν πίστευα ποτέ στον εαυτό μου και δεν ξέρω αν έφταιγε το γεγονός ότι μεγάλωσα έχοντας παραπάνω κιλά. Ήμουν πάντα το παχύ παιδί της τάξης. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, στην τρίτη δημοτικού, τότε που είχα χάσει και τη μητέρα μου, στο πούλμαν με φώναζαν “παχύδερμο”. Αποχώρησα από το MasterChef γιατί έπρεπε να βοηθήσω τον σύζυγό μου και τον 2χρονο τότε γιο μας», είπε η Μάγκυ Ταμπακάκη.