Την γνωρίσαμε πέρυσι, μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του My Style Rocks, όπου και αναδείχθηκε νικήτρια του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ. Ο λόγος για την Φωτεινή Τράκα, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για το show, που έκανε πρεμιέρα με το νέο κύκλο πριν λίγες ημέρες, αποκαλύπτοντας πως η ίδια δεν έχει πάρει ακόμη το χρηματικό έπαθλο και έχει κινηθεί νομικά εναντίον του Ατζούν Ιλιτζαλί -που έχει την παραγωγή- αλλά και το ΣΚΑΪ.

«Η αλήθεια είναι ότι το θέμα το έχω νικήσει νομικά και αν είναι να κάνω δήλωση πάνω σε αυτό, θα κάνω μόνο με τον δικηγόρο μου. Μπήκα σε αυτό το πράγμα για ένα συγκεκριμένο, ήξερα ότι έχω τις δυνατότητες και τις δυνάμεις να πετύχω το στόχο. Δεν είναι μόνο η Acun σε αυτό το κομμάτι, εμπλέκονται και άλλοι φορείς, οπότε… Προφανώς, εμπλέκεται και ο ΣΚΑΪ».

Και πρόσθεσε, σχετικά με το παιχνίδι: «Υπήρχε το εβδομαδιαίο μπάτζετ και κάποιες νίκες, δηλαδή όποια κέρδιζε όλη την εβδομάδα κέρδιζε και ένα παραπάνω ποσό. Όλα αυτά τα λεφτά πηγαίνανε ξεκάθαρα για τις ανάγκες του show. Δεν είναι κάτι που μου έχει αφήσει ευχάριστη ανάμνηση, ενώ θα μπορούσε να είχα πάρα πολύ όμορφη ανάμνηση από αυτό».

Να υπενθυμίσουμε πως στις δικαστικές αίθουσες πρόκειται να λύσουν τις διαφορές τους ο Αντώνης Κανάκης και το κανάλι του Φαλήρου, μετά το άδοξο τέλος της συνεργασίας τους.