Μια νέα διαμάχη φαίνεται πως έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στο μιντιακό τοπίο, αυτή ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τους Ράδιο Αρβύλα και τον ΣΚΑΪ.

Το πρωί της Τετάρτης, έγινε γνωστό από την δικηγόρο του Αντώνη Κανάκη πως οι όποιες διαφορές έχουν προκύψει ανάμεσα σε εκείνον και τον σταθμό θα λυθούν στις δικαστικές αίθουσες.

Τώρα ήρθε η σειρά του ΣΚΑΪ να απαντήσει με επίσημη ανακοίνωση που κάνει λόγο για «σεβασμό» από πλευράς των ιθυνόντων του καναλιού προς τον παρουσιαστή.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΣΚΑΪ ιστορικά σέβεται και τηρεί όλους τους όρους που διέπουν κάθε συνεργασία του. Το ίδιο έπραξε και για τις εκπομπές ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ΒΙΝΥΛΙΟ και τη συνεργασία του με τον κ. Κανάκη.

Καθένας έχει δικαίωμα να προσφεύγει στα Δικαστήρια. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης».

Υπενθυμίζεται πως χθες η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα, δημοσιοποίησε τη διακοπή συνεργασίας με τον σταθμό του Φαλήρου ενώ πηγές από τον σταθμό ανέφεραν χθες στο newsbeast.gr πως το κανάλι «έχει τηρήσει στο ακέραιο» ότι είχε συμφωνηθεί και συζητηθεί ανάμεσα στους υπεύθυνους του καναλιού και στους συντελεστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».