Στις δικαστικές αίθουσες θα λύσουν τις διαφορές τους ο Αντώνης Κανάκης και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ σύμφωνα με δήλωση της πληρεξούσιας νομικού εκπροσώπου του Χριστίνα Παναγουλέα.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος από τη «Φωλιά των Κου Κου» επικοινώνησε με τη δικηγόρο του παρουσιαστή και παραγωγού η οποία είπε τα εξής:

«Επειδή η υπόθεση θα οδηγηθεί από εμάς στα δικαστήρια αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες που την αφορούν. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι όλα όσα διαρρέει η πλευρά του ΣΚΑΪ προς τον Τύπο, όπως αυτά αποτυπώνονται στα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ανακριβή και παραπλανητικά. Η πραγματικότητα είναι η ακριβώς αντίστροφη. Ο ΣΚΑΪ βρίσκεται εν αδίκω. Τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν τα αρμόδια δικαστήρια».

Υπενθυμίζουμε ότι χθες η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα, δημοσιοποίησε τη διακοπή συνεργασίας με τον σταθμό του Φαλήρου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση ανέφερε:

«Καλησπέρα σε όλους.

Όλον αυτόν τον καιρό, μας έχετε βομβαρδίσει με μηνύματα για το πότε θα ξεκινήσουν οι εκπομπές μας και ειλικρινά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για το ενδιαφέρον.

Σήμερα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα συνεχίσουμε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκαϊ.

Για την ώρα, επιλέγουμε να μην εισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Θα το κάνουμε μόνο εάν το κρίνουμε απαραίτητο.

Ένα αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε στην παρούσα φάση: πως τα όσα εισπράξαμε σε επίπεδο γεγονότων και συναλλακτικού ήθους από τον Σκαϊ κατά τη διάρκεια της σύντομης αυτής συνεργασίας, είναι πρωτόγνωρα για εμάς στα 31 χρόνια που εργαζόμαστε στην τηλεόραση.

Τα όσα δε, έχουν γραφτεί από ένα μέρος του Τύπου το προηγούμενο διάστημα, σχετικά με τους λόγους που δεν έχουν ξεκινήσει οι εκπομπές μας, τα παρακολουθούμε τόσο καιρό σιωπηλοί, αφού κανένας δεν επικοινώνησε μαζί μας, αλλά προφανώς περιορίστηκαν στην όποια πληροφόρηση είχαν από την πλευρά του Σκαϊ.

Ενημερώνουμε επίσημα πλέον πως όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ευχαριστούμε πολύ

Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα».

Η απάντηση του ΣΚΑΪ

Πηγές από τον σταθμό ανέφεραν χθες στο newsbeast.gr πως το κανάλι «έχει τηρήσει στο ακέραιο» ότι είχε συμφωνηθεί και συζητηθεί ανάμεσα στους υπεύθυνους του καναλιού και στους συντελεστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».

Συγκεκριμένα, από την πλευρά του σταθμού υπάρχει «άδειασμα» ως προς τους Ράδιο Αρβύλα.

«Ως κανάλι έχουμε τηρήσει στο ακέραιο ότι είχε συμφωνηθεί με την ομάδα των Αρβύλα κάτι που δεν έπραξαν οι ίδιο απέναντι μας» αναφέρει το κανάλι πετώντας τα… βέλη του στην εκπομπή.