Είναι, φέτος, από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει και παρόλο που υποδύεται το ρόλο ενός αδίστακτου τσιφλικά, έχει καταφέρει να είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό. Ο λόγος για τον Λεωνίδα Κακούρη, τον Δούκα Σεβαστό από τις Άγριες Μέλισσες, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σειρά του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχθηκε πως έχει λάβει μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα από την επιτυχία που σημειώνουν οι «Άγριες Μέλισσες», ενώ ο κόσμος συνεχώς του σχολιάζει πόσο τους αρέσει η φωνή του.  «Θρέφει τη ματαιοδοξία μου», είχε με χιούμορ για τη συγκεκριμένη φιλοφρόνηση που δέχεται.

Για να προσθέσει: «Δεν καταλαβαίνω πολύ πως συζητιέται τόσο έντονα το όνομα μου. Έχω βγάλει τις τριπλάσιες selfie αυτό το διάστημα από ότι είχα βγάλει φωτογραφίες σε όλη μου τη ζωή».

Στη συνέχεια, ο Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε πως έχει συμβεί να τον πιάσουν τα γέλια κατά τη διάρκεια μίας σκηνής.

«Φυσικά και έχει συμβεί να με πιάσουν τα γέλια στη σκηνή… Όταν είχε τσιμπήσει τον Δούκα μια οχιά, παρουσίασα έναν Δούκα έντρομο που δεν συνειδητοποιεί τι τον έχει τσιμπήσει και λέει… α κουνούπια».

Ο ηθοποιός παραδέχθηκε και με ποιον από τους ηθοποιούς της σειράς έχει έρθει πιο κοντά.

«Σίγουρα έχουμε έρθει πιο κοντά με την Κατερίνα Διδασκάλου γιατί έχουμε πολλές σκηνές μαζί στο σίριαλ», είπε.