Ο Γιώργος Λέντζας και ο Άγγελος Γιακουμίδης, ήταν οι νικητές στην τηλεθέαση της χθεσινής βραδιάς, στην late night ζώνη με το επεισόδιο του «Football Stories» το οποίο ταξίδεψε στην Παλαιστίνη.

Σε αυτό το επεισόδιο, η εκπομπή αφηγήθηκε  την προσπάθεια της αναγνώρισης του κράτους της Παλαιστίνης μέσω του ποδοσφαίρου, και πώς κατάφερε το ίδιο το άθλημα να ανθίσει μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες, προσφέροντας ένα «όχημα διαφυγής» σε πολλούς ανθρώπους.

Στην αναμέτρηση με τον ανταγωνισμό, το «Football Stories», έβαλε γκολ στην τηλεθέαση και κατέγραψε πρωτιά με 20% στο δυναμικό κοινό 18-54. Οι άνδρες 18-24 του χάρισαν το υψηλότερο ποσοστό καθώς στο συγκεκριμένο κοινό η τηλεθέαση άγγιξε το 47,9%.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το ταξιδιωτικό, βιωματικό ντοκιμαντέρ του ΑΝΤ1 έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και του γυναικείου κοινού, το οποίο κάθε Τρίτη του δίνει υψηλές αποδόσεις.

Χθες, στις γυναίκες 18-24, η εκπομπή σημείωσε 26,5%, και απέδειξε για άλλη μια φορά ότι ο Γιώργος Λέντζας και ο Άγγελος Γιακουμίδης έχουν καταφέρει να «παίξουν μπάλα» ακόμα και με εκείνους τους τηλεθεατές που δεν είναι φανατικοί της στρογγυλής θεάς.

Από την πρωτεύουσα Ραμάλα μέχρι τη Βηθλεέμ, οι δύο φίλο συνάντησαν ανθρώπους που αφηγούνται τις προσωπικές τους ιστορίες γύρω από το ποδόσφαιρο το οποίο λειτουργεί σαν διέξοδος από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, αλλά και την εθνική ομάδα γυναικών της Παλαιστίνης που ακόμα προσπαθεί να εδραιώσει την ταυτότητα της.