Οι πιο εφιαλτικές ιστορίες τρόμου βρίσκονται στο Novacinema 3. Κάθε Παρασκευή στις 23:00, η οθόνη του κινηματογραφικού καναλιού της Nova γεμίζει αγωνία και μυστήριο, μέσα από την κινηματογραφική ζώνη «Bloody Fridays», στην οποία προβάλλονται οι πιο ανατριχιαστικές σκοτεινές ιστορίες που έχουν μεταφερθεί στο σελιλόιντ. Από τις 4 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή στις 22:00 θα προβάλλονται επίσης, σε επανάληψη από το ίδιο κανάλι, τα επεισόδια της συναρπαστικής σειράς «Hannibal».

Στις 20/9, η σκοτεινά ανατρεπτική ταινία τρόμου «Μεταφυσική Δραστηριότητα 3» επιστρέφει και μαζί της και η ζοφερή δύναμη που (μετα)κινεί τα πάντα σπέρνοντας το φόβο και το θάνατο. Στις 27/9, θα προβληθεί, σε Α’ προβολή, η συνέχεια του πολύ πετυχημένου franchise με την «Μεταφυσική Δραστηριότητα 4», που ίσως να δώσει κάποιες απαντήσεις μεταφυσικής ερμηνείας στα αναπάντητα βασανιστικά ερωτήματα των προηγούμενων ταινιών.

Την πρώτη Παρασκευή του Οκτωβρίου, οι συνδρομητές των Novacinema θα απολαύσουν, επίσης σε Α’ προβολή, την πρόσφατα βραβευμένη με Όσκαρ Τζένιφερ Λόρενς στο «Σπίτι στο τέλος του δρόμου» και θα την ακολουθήσουν στα σκοτεινά του δωμάτια.

Ακολουθεί στις 11/10 η ταινία τρόμου «Ματωμένο Σπίτι». Ένας μυστηριώδης άγνωστος φτάνει στο κατώφλι ενός απομονωμένου σπιτιού, όπου συναντά μια οικογένεια στοιχειωμένη από ένα φριχτό παρελθόν κι ένα μυστικό πιο θανάσιμο απ’ ό,τι φανταζόταν.

Με την καθοδήγηση ενός «ιδιαίτερου» ξεναγού, στην ταινία «Τα ημερολόγια του Τσέρνομπίλ» (18/10), τρία ζευγάρια εξερευνούν έναν ακραίο τουριστικό προορισμό, μια ερημωμένη πόλη κοντά στο Τσερνόμπιλ, αγνοώντας τα εφιαλτικά του μυστικά.

Τέλος, στις 25/10 έρχεται η πρεμιέρα της ταινίας «Σκοτεινή Οντότητα». Πρόκειται για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του σεναριογράφου-σκηνοθέτη Τοντ Λίνκολν, που θα μεταφέρει τους τηλεθεατές στο σύμπαν των πνευματικών δυνάμεων και του μεταφυσικού.