Πάνω από 4 ώρες κράτησε ο τελικός του GNTM 2 και όλοι περίμεναν να ακούσουν ποιο κορίτσι θα κέρδιζε τις 50.000 ευρώ, το εξώφυλλο σε περιοδικό, το συμβόλαιο με εταιρεία καλλυντικών και πρακτορείο μόδας.

Τα τρία μοντέλα στέκονταν μπροστά στην κριτική επιτροπή: Κάτια και Άννα Μαρία είχαν συγκεντρώσει από 112 βαθμούς και από 108 η Κέισι. Είχε ξεκινήσει η ηλεκτρονική ψηφοφορία του κοινού, όμως το σύστημα έπεσε γιατί, όπως είπε η Βίκυ Καγιά είχαν μπει 300.000 τηλεθεατές για να επιλέξουν το μοντέλο που ήθελαν να κερδίσει.

Και τότε ήρθε η ανατροπή με την κριτή να λέει ότι οι νικήτριες είναι δύο. Αρχικά επικράτησε παγωμάρα. Κανείς δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί. Η απορία ήταν ζωγραφισμένη στα μάτια των μοντέλων. Μέχρι να πει η Βίκυ Καγιά συγχαρητήρια δεν υπήρχε καμία αντίδραση!

«Πάνω από 300.000 έχουν μπει να ψηφίσουν, γι΄αυτό έπεσε ξανά το σύστημα» είπε η Βίκυ Καγιά. «Αυτό τι σημαίνει για εσάς; Έχουμε ισοπαλία, άρα έχουμε δύο νικήτριες. Η Κάτια και η Άννα Μαρία είναι οι νικήτριες του GNTM 2019 και μοιράζονται το έπαθλο» είπε.

Δείτε μετά το 53:00: