Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Η ΕΣΗΕΑ αποδοκιμάζει την «απόπειρα εισβολής»

«Είναι δικαίωμα των εργαζομένων να εργάζονται χωρίς εκφοβισμούς»


MEDIA
18:02
11/12/2019
Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Η ΕΣΗΕΑ αποδοκιμάζει την «απόπειρα εισβολής»
4
loading

Την έντονη ανησυχία του για τον τρόπο που επιλέγουν ορισμένοι να εκφράσουν την αποδοκιμασία τους σε δημοσιεύματα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, με αφορμή την απόπειρα εισβολής ομάδας αγνώστων στα γραφεία της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» -όπως μεταφέρουν εργαζόμενοι.

«Είναι δικαίωμα των πολιτών να διαμαρτύρονται με κάθε νόμιμο μέσο, όπως είναι δικαίωμα των εργαζομένων να εργάζονται χωρίς εκφοβισμούς.

Η ΕΣΗΕΑ είναι πάντα προσηλωμένη στη διαφύλαξη της ελεύθερης έκφρασης και της πολυφωνίας και υπερασπίζεται με κάθε τρόπο τη Δεοντολογία στο δημοσιογραφικό λειτούργημα.

Τέλος τονίζει, ότι είναι ενάντια σε κάθε ενέργεια που παρεμποδίζει τη λειτουργία όλων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και απέναντι σε όσους επιχειρούν να υποτιμήσουν το ρόλο της», τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ — Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΜΙΜΗ –Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ –Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ –Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ . Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ. ΦΙΛΟΙ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ. Υ.Γ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ .

  ,

 2. avatar Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ — Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΜΙΜΗ –Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ –Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ –Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ . Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ. ΦΙΛΟΙ ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΓΑΛΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ. Υ.Γ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ .

  ,

 3. avatar gkagkarin.blogspot.com

  Φοράς την κουκούλα σου… με τις πέτρες και τις μολότοφ στο σακίδιο… και είσαι έτοιμος να αλλάξεις τον κόσμο…

  Είσαι έτοιμος, πεισμένος και το θέλεις πολύ… να φωνάξεις «Νενικήκαμεν»…
  Αντικρίζεις απέναντί σου το «βασικό» σου εχθρό… τους μπάτσους…
  Ξεκινάς τη δράση… Πετάς τις πέτρες και τις μολότοφ… σπας και καμιά βιτρίνα… βάζεις φωτιά σε μερικά σταθμευμένα αυτοκίνητα και
  μηχανάκια… καις και μερικούς κάδους σκουπιδιών… και έτοιμη η ανατροπή…

  Δίπλα σου και άλλοι σαν κι εσένα… μπορεί και όχι όμως…

  Αυτοί είναι σε ειδική αποστολή… Προετοιμάστηκαν με μεγάλη προσοχή από την ασφάλεια, να κάνουν αυτό που κι εσύ κάνεις…

  Πιστεύεις πως κρατάς το μέλλον των εργαζόμενων της Γης, στα νεανικά σου χέρια…

  Είσαι βαθιά πεπεισμένος πως δεν χρειάζεται οργάνωση, δεν χρειάζεται επίπονος, σκληρός και συνεχής ταξικός αγώνας για να αλλάξει η κοινωνία…

  Ξεχνάς όμως κάτι βασικό…
  ....

 4. avatar Λευτέρης Γιαννούλης

  Tα ίδια κάνανε και τα πνευματικά τους αδέρφια των αναρχοφασιστών στην Charlie Hebdo to 2015 και σκότωσαν τόσο κόσμο επειδή δεν τους άρεσαν αυτά που έγραφαν αλλά ούτε και εκεί καταφεραν να τους φιμώσουν και να τους τρομοκρατήσουν.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει