Οι ρεπόρτερ συχνά είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν απρόοπτα στη δουλειά τους, αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε να προετοιμάσει τη δημοσιογράφο Άλεξ Μποζαρτζιάν του καναλιού WSAV TV για αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια αγώνα δρόμου στην Τζόρτζια των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει το CBS NEWS, η δημοσιογράφος μετέδιδε τον ετήσιο αγώνα Enmarket Savannah Bridge Run το Σάββατο, όταν ένα άνδρας πέρασε δίπλα της και τη θώπευσε.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media, η δημοσιογράφος τα έχασε για λίγα δευτερόλεπτα πριν τελικά να συνεχίσει την μετάδοσή της εμφανώς σοκαρισμένη με ό,τι της είχε συμβεί.

Η ίδια η Μποζαρτζιάν μίλησε για το περιστατικό αργότερα την ίδια μέρα στο Twitter: «Προς τον άνδρα που μου χτύπησε τα οπίσθια: Παραβίασες τα όρια, με έκανες αντικείμενο, με ντρόπιασες. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να αντιμετωπίζει τέτοια συμπεριφορά είτε στη δουλειά της είτε οπουδήποτε. Την επόμενη φορά να είσαι πιο σωστός».

Χρήστες του Twitter υποστήριξαν ότι ο δρομέας-δράστης είναι ο Τόμι Κάλαγουεϊ με τους υπευθύνους του αγώνα να μιλούν για «100% απαράδεκτη» κίνηση.