Ο Αντώνης Πανούτσος επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Η απόφαση, την οποία υπογράφει ο διευθύνων σύμβουλος Γιώργος Γαμπρίτσος, δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια.

«Την πρόσληψη από 22.11.2019, του δημοσιογράφου κ. Πανούτσου Αντωνίου του Ανδριανού, ως Ειδικού Συμβούλου-Μετακλητού υπαλλήλου, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, υπό το Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης, για τις ανάγκες σχεδιασμού προγράμματος που άπτονται των θεμάτων που καλύπτει η Γενική Διεύθυνση Ενημέρωσης. Οι αποδοχές του ανωτέρου εργαζόμενου θα υπολογιστούν σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ’ αριθμ. 1177/22.04.22019 Κ.Υ.Α., (ΦΕΚ 1447/τ.Β’/24.04.2019).

Η σύμβαση που θα συναφθεί δυνάμει της παρούσης μπορεί να καταγγελθεί ελεύθερα οποτεδήποτε και σε κάθε περίπτωση, λύεται αυτοδίκαια με τη λήξη της θητείας του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης» αναφέρει η σχετική απόφαση.

Η τηλεοπτική επιστροφή του Αντώνη Πανούτσου δεν αποκλείεται να σημαίνει και την επιστροφή του στην «Αθλητική Κυριακή» την οποία παρουσίαζε με τον Αντώνη Καρπετόπουλο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber