Ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του σήριαλ «Άγριες Μέλισσες», η «Ασημίνα» και ο «Νικηφόρος», όπως όλα δείχνουν θα περάσουν αρκετές αναταραχές ακόμα.

Ο Αναστάσης Ροϊλός, ο οποίος υποδύεται τον «Νικηφόρο» στη σειρά του Ant1, βρέθηκε καλεσμένος της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή «Το Πρωινό» και η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει περισσότερα για τις εξελίξεις.

«Είχα ένα τηλεφώνημα τώρα το πρωί με την Μελίνα Σαμπάνη, οπότε έχω μάθει κάποια πράγματα πολύ hot για τη συνέχεια της σειράς. Καταρχάς έχουμε πάρα πολλά αυτή τη στιγμή να δείξουμε, αυτά που έμαθα εγώ είναι για πολύ μετά, τα οποία είναι συνταρακτικά» ανέφερε αρχικά ο Αναστάσης Ροϊλός.

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε για τα spoiler τα οποία έχουν διαρρεύσει και αναφέρουν πως υπάρχει το ενδεχόμενο η «Δρόσω», η μικρή αδερφή της αρραβωνιαστικιάς του να μείνει έγκυος από εκείνον.

Ο ηθοποιός δεν θέλησε να γίνει συγκεκριμένος και να προδώσει τη συνέχεια της σειράς. «Η Δρόσω επηρεάζεται από αυτό που βλέπει να συμβαίνει στη ζωή της αδερφής της, το πώς θα το διαχειριστεί η ίδια και πού θα οδηγήσουν κάποια πράγματα που θα κάνει, είναι ένα θέμα άλλο. Ο Νικηφόρος είναι ερωτευμένος με την Ασημίνα φυσικά. Ένα εξαιρετικό σενάριο δεν θα μπορούσε να κάνει τέτοιες αλλαγές τόσο εύκολα. Δηλαδή, να έχει ερωτευμένους ανθρώπους και να γίνει μια τόσο μεγάλη μεταστροφή τόσο εύκολα. Είναι καλό να κρατήσουμε κάποια πράγματα. Εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να υπάρξει σχέση μεταξύ του Νικηφόρου και της Δρόσως. Μου φαίνεται πάρα πολύ τραβηγμένο να γίνει», τονίζει ο Αναστάσης Ροϊλός χωρίς ωστόσο όμως να αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια άλλη εγκυμοσύνη.