Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τα κρούσματα αστυνομικής βίας εις βάρος των δημοσιογράφων

Ζητάει από την κυβέρνηση να τιμωρήσει τους υπαίτιους


MEDIA
20:12
20/11/2019
Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τα κρούσματα αστυνομικής βίας εις βάρος των δημοσιογράφων
5
loading

Η ΕΣΗΕΑ μέσω ανακοίνωσής της καταγγέλλει τα πρόσφατα κρούσματα αστυνομικής βίας εις βάρος των δημοσιογράφων, στέλνοντας μήνυμα προς την κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθήνας, αναφέρει: «Οι συνάδελφοί μας, όταν κάνουν ρεπορτάζ, ασκούν το καθήκον τους με γνώμονα την ενημέρωση των πολιτών, "μπροστά" και όχι "πίσω" από τις δυνάμεις της Αστυνομίας.

Είναι απαράδεκτο σε μια ελεύθερη και ευνομούμενη πολιτεία οι δημοσιογράφοι να γίνονται στόχος, επειδή προσπαθούν να πληροφορήσουν τον ελληνικό λαό με τρόπο που να διασφαλίζει την ενημέρωση και την ελευθεροτυπία. Ζητούμε από την Κυβέρνηση να καταδικάσει αμέσως τα βίαια περιστατικά και να τιμωρήσει παραδειγματικά τους υπαίτιους».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar χαχαχαχαχαχαχαχα

  Να στηθεί άμεσα μνημείο για τους νεκρούς της ΕΣΗΕΑ δίπλα απο αυτό των νεκρών της ΕΡΤ.

 2. avatar Λευτέρης Γιαννούλης

  Μακάρι ρε ΕΣΗΕΑ να πήραν και ένα χέρι ξύλο οι ψεύτες σας αλλά πολύ αμφιβάλω και κυρίως γιατί ξέρουμε πως λέτε συνέχεια ψέματα ειδικά ως ΕΣΗΕΑ.

 3. avatar Βέβαιος

  Ήρθαμε στην κανονικότητα.Την δική τους

 4. avatar Μέχρι χέρια έσπασαν

  Είναι πού δεν ασκούν βία βρήκαν πόρτα ανοιχτή και θα ρίχνουν πολύ ξύλο.Και δεν μιλάμε για εγκληματικότητα θυμηθητε τι ξύλο έτρωγαν οι συνταξιούχοι γιατί τολμούσαν θα διαμαρτυρηθούν που τούς πετσοκοβαν την σύνταξη!

  1. avatar Μακάριιιιιι

   Όντως εκεί τους έδερνε η αριστερά, τώρα η δεξιά δέρνει εσάς γιατί ρίχνατε τότε στους συνταξιούχους ξύλο. Εδώ που τα λέμε σου χρειάζεται λίγο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει