Ήταν πριν λίγο καιρό, όταν η Κατερίνα Λέχου ως καλεσμένη στο Πρωινό είχε αποκαλύψει στη Φαίη Σκορδά πως της είχε γίνει πρόταση να είναι στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», αλλά την είχε απορρίψει. Τώρα, η γνωστή ηθοποιός μάλλον μοιάζει μετανιωμένη για τη συγκεκριμένη αποκάλυψη, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις της στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Η Κατερίνα Λέχου εξήγησε για τη συγκεκριμένη πρόταση αλλά και γι’ άλλες που της έχουν γίνει:  «Το ανέφερα. Πολλές προτάσεις μου έχουν γίνει που δεν τις έχω αναφέρει. Επίσης, έχω πει και πολλές φορές ότι σε πολλά σίριαλ που έχω παίξει δεν ήμουν πρώτη επιλογή. Στο Είσαι το ταίρι μου δεν ήμουν πρώτη επιλογή, στο Νησί δεν ήμουν πρώτη επιλογή, στο Ευτυχισμένοι μαζί ήμουν με άλλες 5. Εν τη ρύμη του λόγου μου ξέφυγε».

Και πρόσθεσε: «Ποτέ δεν έχω κάτσει να πω τι μου έχουν προτείνει. Σιγά μην κάτσω να απαριθμήσω αυτά που μου έχουν προτείνει. Εννοείται ότι σε όλους προτείνουν. Όταν γίνονται κουβέντες, βολιδοσκοπούν, τίποτα δεν είναι επίσημο. Παίρνουν 10, μεταξύ των 10 μπορεί να ήμουν κι εγώ».